Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Fisioteràpia Logo del portal

TALLER GENERACIÓ IDEES INNOVADORES

  • 2 de febrer de 2024
Image de la noticia

Encara no has sentit parlar sobre l'emprenedoria a la Universitat de València?


T'agradaria crear el teu propi projecte i ser el teu propi/a cap quan finalitzes la teua titulació?


Des de la Facultat de Fisioteràpia, gràcies a la Xarxa de preincubadores de la Universitat de València, llança la primera convocatòria del Programa Intercampus de Motivació Empresarial (PIME), una formació per a adquirir coneixements i competències bàsiques en emprenedoria.


El primer pas de tot projecte és formular la idea. Per això, si vols viure una experiència en emprenedoria, et proposem el taller “Generació d'Idees Innovadores” a través de Lego Serius Play, 5 hores lúdiques en les quals traurem el millor de tu. Fes el primer pas i inscriu-te:

https://encuestas.uv.es/index.php/981329?lang=es

 

En la Facultat de Fisioteràpia ho durem a terme el pròxim 23 de febrer de 9.00 a 14.00 a l'aula M-18. No importa que estudies en un altre centre, ens agrada que conegues altres edificis de la Universitat. Pots consultar dies i horari d'altres centres: https://www.uv.es/uv-emprende/es/startup-pime/etapas/ideacion.html

Les places són limitades, per la qual cosa la inscripció al taller es tancarà 3 dies abans de la data.


I si això t'agrada, el 2024 pot ser el teu any…


Per participar en aquesta activitat, podràs obtindre una beca del Banc Santander per a realitzar el Programa Intercampus de Motivació Empresarial (PIME), que et permetrà presentar-te al Certificat de Competències Emprenedores de la Universitat de València i continuar treballant i millorant la teua idea de negoci.


Connecta ja amb UVEmprén


Impulsa el teu futur!