Logo UVGrau en SociologiaFacultat de Ciències Socials Logo del portal

Presentació de l'informe CEDAW ombra País Valencià 2016-2022

  • 9 de maig de 2022
Image de la noticia

17 de juny- 18:30 h. - Sala d'Actes de la Facultat de Ciències Socials -

cal inscripció

Us convidem a participar en la presentació del nostre Informe CEDAW OMBRA PAIS Valencià 2022 que serà el 17 de juny de 2022 en la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València, a les 18.30 h., amb assistència presencial i en línea. En l’acte tindrem l’honor de comptar amb Consuelo Abril González, advocada, experta en Dret Internacional i presidenta de Dones per la Pau Mundial a Espanya.

 

La Plataforma Cedaw Ombra del País Valencià vam iniciar la nostra trajectòria l'any 2014. La integrem tant organitzacions com persones a nivell individual, dones feministes activistes en pro dels drets de les dones i per la igualtat d'oportunitats entre dones i homes.

 

 El nostre objectiu principal és elaborar un informe sobre l'estat de discriminació de les dones en la nostra comunitat autònoma i denunciar davant el Comité Cedaw de Nacions Unides els incompliments que observem en l'anàlisi de la situació de les dones sobre la base de dades reals, obtinguts en informes, estadístiques i observacions d'entitats especialitzades.

 

Inscripcions: https://forms.gle/MA8t2LSyLKP8u6i1A