Universitat de ValènciaFacultat d'Infermeria Logo del portal

  • Estudios Graus

Resultats de la preinscripció

Reunions Informatives

Si has estat admès/admesa en la preinscripció, cal assistir a la reunió informativa que convoca el centre on s'imparteix la titulació en la qual has obtingut plaça.

Si no has estat admès/admesa, consulta el funcionament de les llistes d'espera.

Les facultats i escoles de la Universitat organitzen aquestes reunions informatives perquè, a més de donar la benvinguda, explicar informació bàsica sobre la Universitat, del centre on s'estudiarà i del pla d'estudis. 

En cas que la persona admesa per iniciar estudis universitaris no puga assistir a les reunions informatives hi ha la possibilitat d’autoritzar a una altra persona perquè acudisca en el seu lloc i puga, així, assabentar-se igualment de la informació.

Facultat d'Infermeria i Podologia

Grau Data Lloc Horari
Grau en Infermeria 16 de juliol de 2018 aula B1 9:30
Grau en Podologia 16 de juliol de 2018 aula B2 11:00
Grau en Infermeria (Ontinyent) 16 de juliol de 2018 aula 32 (Campus d'Ontinyent) 13:00

Escola d'Infermeria "La Fe" (Hospital Universitari i Politècnic La Fe)

Grau Data Lloc Horari
Grau en Infermeria 16 de juliol de 2018 Sala de Graus. Soterrani de l'Escola. Pavelló H. Administració, direcció i docència 12 h.
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies