Resultats de la preinscripció

Reunions Informatives

Si has estat admès/admesa en la preinscripció, cal assistir a la reunió informativa que convoca el centre on s'imparteix la titulació en la qual has obtingut plaça.

Si no has estat admès/admesa, consulta el funcionament de les llistes d'espera.

Les facultats i escoles de la Universitat organitzen aquestes reunions informatives perquè, a més de donar la benvinguda, explicar informació bàsica sobre la Universitat, del centre on s'estudiarà i del pla d'estudis. I generalment, també es lliura informació en paper per a preparar la matrícula.

En cas que la persona admesa per iniciar estudis universitaris no puga assistir a les reunions informatives hi ha la possibilitat d’autoritzar a una altra persona perquè acudisca en el seu lloc i puga, així, assabentar-se igualment de la informació.

Facultat d'Infermeria i Podologia

Grau Data Lloc Horari
Grau en Infermeria 17 de juliol de 2017 aula B1 9,30 h
Grau en Podologia 17 de juliol de 2017 aula B2 11 h
Grau en Infermeria (Ontinyent) 17 de julio de 2017 aula 24 13 h

Escola d'Infermeria "La Fe" (Hospital Universitari i Politècnic La Fe)

Grau Data Lloc Horari
Grau en Infermeria 17 de juliol de 2017 Sala de Graus. Soterrani de l'Escola. Pavelló H. Administració, direcció i docència 11,30 h.

Escola d'Infermeria "Nostra Senyora del Sagrat Cor" (Hospital General Universitari de Castelló)

Grau Data Lloc Horari
Grau en Infermeria 17 de juliol de 2017 aula B1 12 h.

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies