Universitat de ValènciaFacultat d'Infermeria Logo del portal

  • Facultat d'Infermeria

La Clínica Podològica té com objectiu prestar serveis sanitaris assistencials mitjançant els quals es desenvoluparan pràctiques docents per als estudis de la titulació de Podologia, posant en contacte l'alumnat amb pacients per a adquirir habilitats en la seva formació.

La Clínica Podològica posa a la disposició de la societat una atenció clínica podològica i sanitària del més alt nivell.

Entre les seves funcions permetrà la formació especialitzada al postgrau amb la col·laboració de les distintes àrees i especialitats clíniques que integren la Clínica Podològica.

Proporcionarà al podòleg professional recolzament en la seva labor clínica i sanitària mitjançant seminaris i cursos.

Possibilitarà al professorat la seva formació continuada i investigació en l'àmbit de les activitats desenvolupades en la Clínica Podològica.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies