Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 17/10/17

  Convocatòria d'Eleccions

  El Degà de la Facultat d’Infermeria i Podologia convoca les eleccions a renovació total de Junta de Centre i a renovació d'ADR per al dia 23 de novembre de 2017. També es convoquen Eleccions al Claustre de la Universitat de Valencia.

 • 05/10/17

  Equitat de gènere per al dret a la salut

  A la Facultad d’Infermeria i Podologia se celebraran durant el mes d'octubre les jornades Equitat de gènere per al dret a la salut.

  [Llegir més]

 • Videos Fisiologia

  04/10/17

  Disponibles els nous vídeos docents del Departament de Fisiologia.

  Els professors del Departament de Fisiologia Soraya L. Vallés Martí, Martín Aldasoro Celaya, José M. Vila Salinas, Mª Dolores Mauricio Aviñó i Ana Lloret Alcañiz, amb la col·laboració de Mª Ángeles Lloret Alcañiz, han elaborat uns recursos didàctics en format de vídeo que serviran de suport per a la docència de la fisiologia en diversos graus de la branca de Ciències de la Salut. Un dels vídeos està disponible en castellà i valencià, per satisfer les necessitats de recursos didàctics de tots els grups de docència de les assignatures implicades. El grup coordinat per Mª Dolores Mauricio ha desenvolupat el projecte de vídeo "Efecte de les hormones femenines sobre el flux sanguini mesurat per pletismografia" i el coordinat per Ana Lloret Alcañiz es va ocupar de produir el vídeo "Exploració física bàsica del sistema nerviós".

  [Llegir més]

 • 03/10/17

  Accés amb estudis iniciats curs 2017/2018

  Resolució de les sol·licituds d’admissió amb estudis universitaris oficials espanyols parcials o estudis universitaris estrangers parcials o totals per al curs 2017/2018

 • 25/09/17

  Horari de Secretaria el mes d'octubre de vesprades

  L'horari de la Secretaria de la Facultat d'Infermeria i Podologia el mes d'octubre de vesprades serà els dimarts, 10 , 17 i 24, i el dijous, 5 (de 16 a 18 hores).

 • 25/09/17

  CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA FI DE CARRERA

 • Indumentària Doctors de la UV

  18/09/17

  Properes lectures de tesis doctorals: Carmen Román Ortiz

  Setembre de 2017

 • 12/09/17

  Jornada Dia Mundial de la Salut Sexual i de l'Anticoncepció 2017

  Jornada Dia Mundial de la Salut Sexual i de l'Anticoncepció 2017. El Centre de Salut Sexual i Reproductiva (CSSR) “Fuente de Sant Luis i la Facultat d’Infermeria i Podologia de la Universitat de València, han decidit organitzar l'activitat “AMOR I INTIMITAT EN LA SALUT SEXUAL. UNA POSSIBILITAT PER A TOTES LES PERSONAS”. L'acte se celebrarà el dia 29 de setembre, en l'aula 2.2 de la Facultat d'Infermeria i Podologia.

 • 06/09/17

  Horari de Secretaria el mes de setembre de vesprades

  L'horari de la Secretaria de la Facultat d'Infermeria i Podologia el mes de setembre de vesprades serà els dimarts, 5 i 12, i els dijous, 21 i 28 (de 16 a 18 hores).

 • Imatge d'una dona de la comunitat Chirikyacu.

  26/07/17

  Premiat un projecte de cooperació de la Universitat a Perú, que destaca per potenciar la inclusió i reduir la desigualtat

  El projecte de la Universitat de València premiat porta per títol ‘Desenvolupament endogen sostenible en la comunitat nativa de Chirikyacu (San Martín-Perú)’. En ell ha participat professorat i alumnat del Grau en Infermeria de la Facultat d'Infermeria i Podologia.

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies