Universitat de ValènciaFacultat d'Infermeria Logo del portal

 • Estudiants en pràctiques

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • Mooc Biologia Molecular

  10/01/19

  Obert el termini d'inscripció al MOOC "Biología Molecular: Bases y aplicaciones"

  El Servei de Formació i Innovació Educativa (SFPIE) de la Universitat de València ofereix a la comunitat universitària i al públic en general aquest curs online en obert, accessible a través de la plataforma internacional MiríadaX per a cursos MOOC. Els participants en el curs tindran l'oportunitat de gaudir, de forma gratuïta, d'accés a tots els continguts del curs i als test d'avaluació.

  [Llegir més]

 • Indumentària Doctors de la UV

  07/12/18

  Properes lectures de tesis doctorals: María Benimeli Fenollar

  Desembre de 2018

 • Cartell de la Marató de València Trinidad Alfonso

  29/11/18

  La Facultat d'Infermeria i Podologia participarà en el 38é Marató de València

  L' alumnat de la Facultat d'Infermeria i Podologia participarà en la 38é Marató Trinidad Alfonso, que se celebrarà este diumenge dia 2 de desembre en la ciutat de València

 • 25 de novembre, Dia internacional per l’eliminació de la violència contra les dones

  22/11/18

  25 de Novembre. Programació de la Universitat de València

 • Conveio Estambul Informe Sombra al GREVIO 2018

  22/11/18

  25N «Día Internacional para la Eliminación de la Violencia contra las Mujeres»: Informe Sombra al GREVIO 2018

  Con motivo de la conmemoración del 25N «Día Internacional para la Eliminación de la Violencia contra las Mujeres», las Comisiones de Igualdad de las Facultades del Campus de Blasco Ibáñez (CICBI), en colaboración con la Unidad de Igualdad el Vicerrectorado de Igualdad, Diversidad y Sostenibilidad, quieren contribuir a la celebración, dando a conocer el «Informe Sombra al GREVIO 2018, a la comunidad universitaria.

  [Llegir més]

 • 12/11/18

  Diada de la Xarxa Valenciana de Universitats Públiques Saludables: "Dorm bé, viu millor!"

  ‘Dorm bé, viu millor!' és el lema d'enguany de la Diada de les Universitats Valencianes Saludables que es commemora el mes de novembre coincidint amb la constitució de la Xarxa Valenciana d'Universitats Públiques Saludables.

  [Llegir més]

 • Ser donant no passa de moda

  29/10/18

  Donació de Sang a la Facultat d'Infermeria i Podologia

  Dimarts, 13 de novembre de 09:00 - 14:00 i de 17:00 - 20:30 (Sala de Lectura)

 • 25/10/18

  Convocatòria d'eleccions parcials Junta de Centre (PDI amb vinculació permanent)

  El degà de la Facultat d'Infermeria i Podologia convoca eleccions parcials a Junta de Centre a l'efecte de cobrir una vacant de Personal Docent i Investigador amb vinculació permanent el proper dia 22 de novembre de 2018.

 • Flexió de genoll

  23/10/18

  Disponibles els nous videos docents de Fisioteràpia

  El professor del Departament de Fisioteràpia Carlos López Cubas ha elaborat uns recursos didàctics en format de vídeo serviran de suport per a la docència de Fisioteràpia del Sistema Nerviós. Els materials poden ser interessants per a la il·lustrar aquest tema a altres titulacions de la branca de Ciències de la Salut.

  [Llegir més]

 • Sensors

  03/10/18

  Publicats els nous vídeos del CANAL LOGOPÈDIA de la Facultat de Psicologia

  La Clínica de Logopèdia de la Fundació Lluís Alcanyís – Universitat de València (FLA-UV), amb la col·laboració de la Facultat de Psicologia i professors del Grau en Logopèdia, han elaborat uns recursos didàctics en format de vídeo, disponibles al canal Youtube SFPIE-UV a la llista de reproducció CANAL LOGOPEDIA, que serviran de suport a la docència de diferents assignatures.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies