Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 12/11/18

  Diada de la Xarxa Valenciana de Universitats Públiques Saludables: "Dorm bé, viu millor!"

  ‘Dorm bé, viu millor!' és el lema d'enguany de la Diada de les Universitats Valencianes Saludables que es commemora el mes de novembre coincidint amb la constitució de la Xarxa Valenciana d'Universitats Públiques Saludables.

  [Llegir més]

 • Animals d'experimentació

  07/11/18

  La producció dels nous vídeos del Departament de Farmàcia i Tecnologia Farmacèutica i Parasitologia rep la felicitació del Comitè Ètic d’Experimentació animal per la seua contribució a la reducció de la quantitat d’animals utilitzats a la docència.

  Els professors del Departament de Farmàcia i Tecnologia Farmacèutica i Parasitologia, Amparo Nácher, Virginia Merino, Matilde Merino-Sanjuán i Victor Mangas han elaborat uns recursos didàctics en format de vídeo que serviran de suport per a la docència de la Avaluació i Desenvolupament de Medicaments. Els materials poden ser interessants per a il·lustrar aquest tema en les titulacions de la branca de Ciències de la Salut.

  [Llegir més]

 • Ser donant no passa de moda

  29/10/18

  Donació de Sang a la Facultat d'Infermeria i Podologia

  Dimarts, 13 de novembre de 09:00 - 14:00 i de 17:00 - 20:30 (Sala de Lectura)

 • Indumentària Doctors de la UV

  26/10/18

  Properes lectures de tesis doctorals: Rosa María Fonfría Vivas i Alicia Llorca Porcar

  Novembre de 2018

 • 25/10/18

  Convocatòria d'eleccions parcials Junta de Centre (PDI amb vinculació permanent)

  El degà de la Facultat d'Infermeria i Podologia convoca eleccions parcials a Junta de Centre a l'efecte de cobrir una vacant de Personal Docent i Investigador amb vinculació permanent el proper dia 22 de novembre de 2018.

 • Flexió de genoll

  23/10/18

  Disponibles els nous videos docents de Fisioteràpia

  El professor del Departament de Fisioteràpia Carlos López Cubas ha elaborat uns recursos didàctics en format de vídeo serviran de suport per a la docència de Fisioteràpia del Sistema Nerviós. Els materials poden ser interessants per a la il·lustrar aquest tema a altres titulacions de la branca de Ciències de la Salut.

  [Llegir més]

 • Sensors

  03/10/18

  Publicats els nous vídeos del CANAL LOGOPÈDIA de la Facultat de Psicologia

  La Clínica de Logopèdia de la Fundació Lluís Alcanyís – Universitat de València (FLA-UV), amb la col·laboració de la Facultat de Psicologia i professors del Grau en Logopèdia, han elaborat uns recursos didàctics en format de vídeo, disponibles al canal Youtube SFPIE-UV a la llista de reproducció CANAL LOGOPEDIA, que serviran de suport a la docència de diferents assignatures.

  [Llegir més]

 • 21/09/18

  Accés amb estudis iniciats curs 2018/2019

  Resolució de les sol·licituds d’admissió amb estudis universitaris oficials espanyols parcials o estudis universitaris estrangers parcials o totals per al curs 2018/2019

 • 18/09/18

  Homes per la igualtat i la corresponsabilitat

  La jornada «Homes per la igualtat i la corresponsabilitat», que es celebrarà el 3 d'octubre 2018, va dirigida a tota la comunitat universitària, especialment a homes amb interès crític i actiu davant la desigualtat.

 • 13/09/18

  Dates Avançament convocatòria

  Dates Avançament convocatòria extraordinària. Se n'aniran publicant les dates quan el professorat ho notifique.

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies