Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 21/09/18

  Accés amb estudis iniciats curs 2018/2019

  Resolució de les sol·licituds d’admissió amb estudis universitaris oficials espanyols parcials o estudis universitaris estrangers parcials o totals per al curs 2018/2019

 • 18/09/18

  Homes per la igualtat i la corresponsabilitat

  La jornada «Homes per la igualtat i la corresponsabilitat», que es celebrarà el 3 d'octubre 2018, va dirigida a tota la comunitat universitària, especialment a homes amb interès crític i actiu davant la desigualtat.

 • 13/09/18

  Dates Avançament convocatòria

  Dates Avançament convocatòria extraordinària. Se n'aniran publicant les dates quan el professorat ho notifique.

 • Indumentària Doctors de la UV

  07/09/18

  Properes lectures de tesis doctorals: María Vanesa Ibáñez del Valle

  Setembre de 2018

 • 05/09/18

  Inici curs 2018-19

  Les classes en els graus d'Infermeria i Podologia comencen el dia 10 de setembre. El 17 de setembre tindrà lloc l'acte acadèmic oficial d'obertura de curs en la Universitat de València, per la qual cosa el citat dia no hi haurà classes i la Facultat d’Infermeria i Podologia romandrà tancada

 • Javier Orenga, professor de la Facultat d’Infermeria i Podologia de la Universitat de València.

  08/08/18

  Javier Orenga investiga el moment idoni per a pinçar el cordó umbilical i la seua relació amb els dipòsits de ferro

  Javier Orenga, professor de la Facultat d’Infermeria i Podologia de la Universitat de València i infermer especialista en Obstetrícia i Ginecologia a l’Hospital Universitari de la Plana, ha participat en un estudi amb l’objectiu de determinar quin és el millor moment per a dur a terme el pinçament al cordó umbilical de nounats. La recerca ha analitzat 156 parts per determinar la relació entre el moment en què s’executa el pinçament i els dipòsits de ferro en el lactant i la seua mare.

  [Llegir més]

 • 25/07/18

  Llistes d'espera

  El dia 26 de juliol es publicaran en la pàgina de la Facultat d'Infermeria i Podologia les persones admeses en la segona crida de llista d'espera.

 • Asociación de Hemofilia de la Comunidad Valenciana (ASHECOVA)

  17/07/18

  IX Jornades de Formació i Sensibilització en VIH y Hepatitis C (CONVIHVE 2018)

  L'Associació d'Hemofília de la Comunitat Valenciana (ASHECOVA) organitza, el 26 i 27 de setembre, la seua IX edició de les Jornades de Formació i Sensibilització en VIH i Hepatitis C (CONVIHVE 2018). Es tracta d'unes jornades obertes i gratuïtes per a tota aquella persona interessada a rebre informació actualitzada sobre la temàtica del VIH/VHC.

 • 13/07/18

  Horari de Secretaria (juny a agost)

  L'horari de la Secretaria de la Facultat d'Infermeria i Podologia durant els mesos de juny i juliol serà de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. El mes d'agost la Secretaria romandrá tancada.

 • 12/07/18

  Horari agost Facultat d'Infermeria i Podologia

  La Facultat d'Infermeria i Podologia romandrà tancada del 6 al 24 d'agost (ambdós inclosos)

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies