Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • Asociación de Hemofilia de la Comunidad Valenciana (ASHECOVA)

  17/07/18

  IX Jornades de Formació i Sensibilització en VIH y Hepatitis C (CONVIHVE 2018)

  L'Associació d'Hemofília de la Comunitat Valenciana (ASHECOVA) organitza, el 26 i 27 de setembre, la seua IX edició de les Jornades de Formació i Sensibilització en VIH i Hepatitis C (CONVIHVE 2018). Es tracta d'unes jornades obertes i gratuïtes per a tota aquella persona interessada a rebre informació actualitzada sobre la temàtica del VIH/VHC.

 • 11/07/18

  Reunions informatives

  Les facultats i escoles de la Universitat organitzen reunions informatives per a donar la benvinguda, explicar informació bàsica sobre la Universitat i del centre on s'estudiarà i del pla d'estudis. Ací podeu consultar informació relativa a reunions informatives de la Facultat d'Infermeria i Podologia.

 • 10/07/18

  Informació cursos d'anglès i de valencià per a estudiants

  Convocatòria de cursos d'anglès i de valencià per a estudiants de la Universitat de València

 • 18/06/18

  V Congreso Internacional y XI Nacional de la Asociación de Enfermería Comunitaria (AEC)

  El lema elegido para esta ocasión encierra una gran significación, pero también una gran voluntad de realidad. “Enfermeras Comunitarias y Participación EN y CON la Comunidad” traslada a la Comunidad la voluntad firme, decidida y clara de que las enfermeras queremos trabajar en y con la comunidad para mejorar su salud y generar espacios saludables en los que convivir.

 • 08/06/18

  OFERTA DE PLACES EN ELS GRAUS D'INFERMERIA I PODOLOGIA

  La Facultat d’Infermeria i Podologia oferta per al Grau en Infermeria 260 places a València i 65 places al campus d'Ontinyent. Per al Grau en Podologia s'oferixen 60 places a València.

  [Llegir més]

 • 29/05/18

  Admissió per a Majors de 40 anys i 45 anys: Fase d'entrevista

  Es convoca, a totes les persones que han assolit una qualificació mínima de 5 punts a la Fase de Valoració (>40) o han superat la prova escrita (>45), a la Fase d'Entrevista el dilluns 4 de juny, a les 8,30 hores, en la Sala de Reunions del Deganat de la Facultat d'Infermeria i Podologia

 • Imatge de les jornades. Autora María Arlandis Tomás

  23/05/18

  Jornades de Salut Sexual, Drets Sexuals i Qualitat de Vida

  Las presentes jornadas, organizadas por la Asociación de Especialistas en Sexología (AES), la Facultad de Enfermería y Podología de la Universitat de València, el Instituto Espill de Sexología y Psicoterapia y la Academia Española de Sexología y Medicina Sexual (AESyMES), tienen como misión la promoción de los derechos sexuales y la salud sexual. El objetivo es ofrecer información sobre los diferentes aspectos de la sexualidad humana y los avances conseguidos en tratamientos eficaces con evidencia científica, para contribuir a la actualización y formación de las y los profesionales, de los y las estudiantes y de la población general que tenga interés por la salud sexual y los derechos sexuales.

 • 23/05/18

  Horari agost Facultat d'Infermeria i Podologia

  La Facultat d'Infermeria i Podologia romandrà tancada del 6 al 24 d'agost (ambdós inclosos)

 • 23/05/18

  Horari de Secretaria (juny a agost)

  L'horari de la Secretaria de la Facultat d'Infermeria i Podologia durant els mesos de juny i juliol serà de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. El mes d'agost la Secretaria romandrá tancada.

 • 22/05/18

  Admissió per a Majors de 40 anys: resolució reclamacions Fase de Valoració

  Publicades les resolucions de les reclamacions presentades a la Fase de Valoració per a l'Accés als estudis de Grau en Infermeria i Grau en Podologia per a Majors de 40 anys

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies