Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Trànsit i Seguretat Viària Logo del portal

Image de la noticia

El 8 de juliol de 2021 ha estat presentat a la premsa l'estudi d'Opinió sobre la formació on-line i presencial, en seguretat viària i formació de conductors, realitzat pel grup FACTHUM.lab, de l'INTRAS.

Els objectius generals de l'estudi han estat els següents:

  • Esbrinar la importància, acceptació, característiques i el valor que té per als ciutadans i els professionals de l'ensenyament, la formació on-line enfront de la presencial en general, és a dir, a l'hora d'aprendre qualsevol tipus de matèria.
  • Arribar a conèixer quins són els valors, avantatges, inconvenients percebuts i les preferències que té la població i també els professionals de la formació, respecte de la formació presencial o on-line, en l'àmbit específic de la seguretat viària i la formació de conductors.

Els resultats obtinguts indiquen que en general es valora més l'ensenyament presencial que l'on-line i, de manera encara més accentuada, quan es fa referència a la formació de conductors a les autoescoles.

Informe