Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Trànsit i Seguretat Viària Logo del portal

.
.

Simposium Ciutats intel·ligents i valor del temps: Planificació del transport per a la societat "en moviment”

  • 19 de gener de 2018
Image de la noticia

El Dr. Francisco Alonso, director de l'INTRAS i assessor de l'institut Nacional de Trànsit i Transport Terrestre (INTRANT) de la República Dominicana, ha impartit la ponència "Seguretat viària a República Dominicana i el paper de la gestió de la infraestructura" juntament amb la directora de Mobilitat Sostenible, Eng. Alexandra Cedeño, al Symposium Ciutats intel·ligents i valor del temps: Planificació del transport per a la societat "en moviment”

Aquest simposi, celebrat els dies 18 i 19 de gener de 2018 a Santo Domingo (República Dominicana), té com a objectiu contribuir al debat sobre la planificació del sistema de transport i el desenvolupament urbà d'acord amb les necessitats i activitats empreses pels ciutadans de la societat moderna "en moviment". El simposi va ser organitzat en col·laboració amb l'Institut Tecnològic de Santo Domingo (INTEC) i la Universitat de Twente als Països Baixos.