University of Valencia logo Logo del portal

  • Novetats

Grups de conversa

  • September 9th, 2019
Grups de conversa

Ja podeu inscriure-vos en els grups de conversa del curs 2019/2020 de valencià, anglès, francès i alemany fins al 20 de setembre (durant el curs romandrà oberta la inscripció als grups en què queden places) i de manera presencial als CAL. S'ha de demanar cita per a la inscripció i aportar un dels documents d'identificació següents:

- carnet de la Universitat
- resguard de la matrícula
carnet d'AlumniUV

Durant les inscripcions, que tindran lloc en la cita que us assignaran entre el 2 i el 20 de setembre, de dilluns a dijous i en horari de 9 del matí a 5 de la vesprada, s'ha d'aportar el certificat de nivell exigit (segons el que estableix la Taula d'equivalències d'acreditació de llengües L2 de la Universitat de València) o realitzar una prova diagnòstica.

Teniu tota la informació i els horaris a les pàgines de grups de conversa de valencià, d'anglès, de francès i d'alemany o podeu acudir al Centre d'Autoaprenentatge de Llengües del vostre campus.

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy