University of Valencia logo Logo Faculty of Law Logo del portal

Neix Policromia: un nou espai de crítica jurídica

16 october 2020

Iniciem un nou projecte a la Facultat de Dret de la Universitat de València: Policromia.

Policromia pretén ser un espai de debat i intercanvi d'idees sobre temàtiques diverses i actuals a través de la publicació d'articles d'opinió i divulgació. Aspirem a transmetre els nostres coneixements i també les nostres inquietuds, amb un llenguatge directe i clar, de manera que ens permeta construir en comú les bases per a una Universitat i una societat millors.

També podrà trobar-se en aquest projecte un espai per a la crítica, on càpiga la denúncia social de situacions d'àmbit nacional i internacional que es consideren de necessària difusió.

A la recerca d'un projecte transformador, ens guiem per un conjunt de principis que considerem irrenunciables: la democràcia i els drets humans, la igualtat de gènere, la denúncia de les desigualtats socials, la defensa el medi ambient i la cultura de pau. Per assolir aquest objectiu, busquem persones compromeses, que s'atreveixin a qüestionar, a discutir i a proposar canvis en la nostra societat. Lectors i lectores als quals dirigir les nostres inquietuds i autors i autores que vulguen compartir amb tots nosaltres les seues reflexions i el seu pensament crític.

Esperem amb il·lusió totes aquelles propostes dels que vulguen aportar el seu granet de sorra a aquest projecte.

Si vols participar al projecte, escriu-nos a policromia.blog@uv.es

Benvingudes i benvinguts!

Tags