Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Estudis Anglesos Avançats Logo del portal

Benvinguts al màster en Estudis Anglesos Avançats de la Universitat de València

Aquest títol de postgrau, que es compon de dos quadrimestres complets, està dissenyat per ser alguna cosa més que assistir a les classes, fer exàmens, realitzar presentacions i, finalment, escriure una tesi de màster. El que esperem és que participes en la vida del nostre Departament, que treballes en estreta col·laboració amb els nostres professors, que assistisques a conferències i congressos a càrrec de destacats erudits anglesos que s'uniran al nostre programa com a professors visitants des de tots els racons del món.

També et convidarem a presentar treballs i discutir-los a classe, publicar-los i ser mentor dels estudiants de grau. El programa de postgrau en Estudis Anglesos de la Universitat de València ha gaudit durant molt de temps de gran distinció: més d'un centenar de tesis doctorals en els últims vint anys, i professionals d'èxit d’arreu del món en donen testimoniatge. La formació de postgrau conté tota la informació sobre la professió, no només l'ensenyament postsecundària i la recerca, sinó també les oportunitats en els negocis, la traducció, la mediació intercultural, les escoles secundàries privades i subvencionades, i molt més. En el mercat laboral actual, un rigorós curs d'estudis com ofereix aquest màster és la clau de tot el que s'ha dit anteriorment.

València, a la vora del mar Mediterrani, és una bella i acollidora ciutat amb una població aproximada d'1,5 milions de persones i un sistema universitari ric, del qual la Universitat de València-Estudi General (UV) és la més gran de València (ca. 55.000 estudiants, 8.600 dels quals són de postgrau), i la tercera més gran d'Espanya. També hem estat classificats 3-10 entre 79 universitats espanyoles.

La nostra ciutat històrica de 2000 anys d'edat també disposa d’una excel·lent comunicació, amb un aeroport internacional, trens AVE (alta velocitat) i el cinquè port més actiu d'Europa.

Esperem comptar amb la vostra presència a València.