Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Investigació en Didàctiques Específiques Logo del portal

Novetats màster: redisseny web i xarxes socials

El nou disseny web més intuïtiu i visual a més està acompanyat per les noves xarxes socials del màster

22 de d’abril de 2016

Des del màster en Investigació en Didàctiques Específiques portem mesos treballant per redissenyar la web i crear un disseny molt més intuïtiu que ajudi a l'estudiant a visualitzar de forma més senzilla les opcions que aquests estudis li ofereixen.

Al començament de la nova web una sèrie d'imatges canvien automàticament per oferir-li als alumnes els aspectes més importants i el que defineix al màster en Investigació en Didàctiques Específiques de la UV.

  • Trenca amb els estereotips de l'ensenyament: Una altra educació és possible: programa adaptat a les necessitats del modern professional
  • Claustre de primer nivell: Professionals capdavanters en els seus àmbits de coneixement
  • Investigar per innovar a les aules: Màster enfocat a buscar l'excel·lència del professorat

El nou disseny de la web continua amb la priorització de la informació més important en sis cercles, visibles res més entrar a la pàgina, on l'estudiant pot trobar fàcilment el preu total del màster, el nombre de crèdits que té, el nombre de places, si és presencial o no, el calendari oficial i el lloc en el qual s'imparteix.

L'apartat novetats solament ha canviat en el seu disseny però continua sent l'agenda de la Facultat, on l'estudiant pot trobar tots els esdeveniments que es realitzen relacionats amb el màster. La part més nova és el blog, on un equip de redactors s'encarrega de publicar característiques del màster i la importància que té la recerca en educació en el dia a dia, ja sigui a través de nous estudis o recerques o recordant algunes de les més importants de la història. El blog també és un espai per aclarir conceptes del màster, com la metodologia que s'utilitza o les branques de coneixement que s'imparteixen, i a més suposa un espai perquè alumnes i antics alumnes publiquin les seves recerques.

Finalment, al final de la nova web podem trobar de nou sis cercles, aquesta vegada orientats a nous estudiants que es decideixin a estudiar en la Universitat de València i vulguin conèixer aspectes bàsics abans de mudar-se com l'allotjament, el transport, el cost de la vida, la protecció sanitària i l'oci i l'esport que ofereix la Universitat.

A tots aquests canvis i novetats cal sumar-li la difusió dels mateixos a les xarxes socials: a través de Facebook i Twitter compartim el contingut del màster així com altres notícies relacionades amb l'educació i el món de la Universitat de València. Si t'interessen aquests àmbits, no oblidis seguir-nos i compartir-ho amb tots els teus companys!

Etiquetes UV , Máster , Didácticas Específicas , Web
Publicat per: Inés Luján