Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Estudiants de la Universitat de València

17 professors de la Facultat de Medicina i Odontologia, a la llista dels investigadors espanyols més importants elaborada per DIH

Índex H

El Grup per a la Difusió de l'Índex H (DIH) ha actualitzat el seu rànquing per províncies d'investigadors amb un major factor h (Fh). La província de València, amb 160 científics, ocupa la tercera posició per darrere de Barcelona (547) i Madrid (507). 17 d'aquests investigadors, pertanyents a les àrees de biologia i ciències de la salut, són professors de la Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de València.

El factor h (Fh) és un paràmetre obtingut per la relació entre el valor h de l'investigador i la mitjana de l'àrea d'investigació a la qual pertany. Amb aquest valor, s'elabora la llista dels investigadors més importants de diferents àrees científiques i províncies espanyoles atenent al seu índex h.

Els professors de la Facultat que apareixen en el rànquing de la província de València són Antonio Pellicer (Fh = 1,49), Carlos Simón (Fh = 1,39), José Remohí (Fh = 1,24), José Vicente Castell ( fh = 1,19), Dolors Corella (fh = 1,18), Luis Martí (fh = 1,13), José Viña (fh = 1,04), José Vicente Bagán (fh = 1,04), Josep Redon (Fh = 1), Rafael Carmena (Fh = 0,97), Miguel Ángel Sanz (Fh = 0,94), Guillermo Sanz (Fh = 0,9), Federico Pallardó (Fh = 0,86), Rafael Botella ( fh = 0,83), Juan Vicente Esplugues (fh = 0,83), Ramiro Jover (fh = 0,83) i Ana Lluch (fh = 0,82).

 

Pàgina web de DIH amb els rànquings per províncies

http://indice-h.webcindario.com

Data d'actualització: 9 de gener de 2017.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies