University of Valencia logo Logo Faculty of Philology, Translation and Communication Logo del portal

.
.
.
.

Marc Caballer Galcerá. Estudis Hispànics

29 april 2021

Vaig començar a estudiar el Grau en Estudis Hispànics l'any 2017, amb 25 anys, després d'una intensa experiència laboral en la gran empresa. M'agradaria que la meua situació personal servís per a animar no sols als joves batxillers, sinó també a aquells més majors que encara no han trobat la carrera ideal.

És per això que m'agradaria subratllar la manera en què he madurat personalment i intel·lectualment al llarg d'aquests quatre anys al costat de les meues companyes i companys, i remarcar també els coneixements d'incalculable valor ètic i pràctic que he adquirit per mitjà dels amics i professors que he conegut a la universitat.

Concretament, el Grau en Estudis Hispànics m'ha permés, sense cap dubte, comprendre millor allò que sempre m'havia apassionat: la literatura. Sense les eines que ara tinc, mai hauria pogut submergir-me en els textos amb tant d'enteniment ni acostar-me als grans i també petits autors i autores amb tant de cor. Si bé encara queda un llarg camí per recórrer, cada pas resulta emocionant i inspirador.