Enllaç a Facultat de PsicologiaUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants d'Intercanvi
Titol jornada

Els dies 5-6 de juny en el Saló d'Actes, en horari de 17:00 a 20:00, tindrà lloc la I Jornada de Tutors Externs del Màster d'Intervenció psicològica en àmbits socials que estarà obert a qualsevol persona interessada en la temàtica.

La jornada permetrà conèixer la realitat professional de múltiples àmbits d'intervenció psicosocial: atenció primària en serveis socials, psicologia i justícia juvenil, psicologia de l'esport aplicada a la intervenció social, intervenció dirigida a persones migrants en situació de risc d'exclusió social, migracions forçades i salut mental, intervenció en residències de persones majors, intervenció en violència filio-parental, prevenció de la violència de gènere a través de la intervenció amb agressors, atenció psicològica en CEAR a persones sol·licitants de protecció internacional i refugiades, dona i immigració la psicologia en l'àmbit d'atenció a persones amb discapacitat intel·lectual i la psicologia en les forces armades.

Llista d'enllaços:

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies