Enllaç a Facultat de PsicologiaUniversitat de València Logo del portal

Sessió formativa TFG-Pràctiques externes: privacitat i protecció de dades en l’àmbit de les professions de la salud

  • 7 de desembre de 2017
Image de la noticia

El dimarts 19 de desembre a les 12:30 en l'Aula Magna de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació tindrà lloc la sessió formativa sobre “Privadesa i protecció de dades en l'àmbit de les professions de la salut” a càrrec de Ricard Martínez, Director de la Càtedra Microsoft-Universitat de València de Privadesa i transformació digital.

Es tracta d'una sessió especialment pensada per a alumnat de quart dels Graus en Psicologia i Logopèdia. Els objectius de la sessió es concreten en: 1) aproximar a una formació bàsica sobre el dret fonamental a la protecció de dades i la intimitat del pacient, 2) conèixer els deures de secret i seguretat, 3) analitzar la repercussió de l'Ordre SSI/81/2017, de 19 de gener, per la qual s'aprova el protocol mitjançant el qual es determinen pautes bàsiques destinades a assegurar i protegir el dret a la intimitat del pacient pels alumnes i residents en Ciències de la Salut.

Es tracta d'una oportunitat única per a obtenir coneixements relacionats amb obligacions de caràcter deontològic futures així com actuals en relació amb el desenvolupament de pràctiques externes i treballe fi de grau.

Llista d'enllaços: