News list

Last 10 news

 • 07/11/18

  XVI International Week

  On Novembre from 12th to 16th, 2018, different informative sessions will be held about the mobility programs Erasmus Study, Erasmus Placement, International Programme and European mobility for Staff. there also will be a thematic session about Inclusive Mobility.

 • 01/11/18

  Conferències Màster DITPA: Les drogodependències des del punt de vista de la psicologia forense en la justícia de menors

  El dilluns 19 de novembre tindrà lloc en el Saló de Graus a les 16:30 la Conferència del Dr. Miguel Ángel Alcázar de la Universidad Autónoma de Madrid dins del cicle de conferències del Màster en Drogodependències: Investigació, Tractament i Patologies Associades (DITPA). L'assistència és gratuïta i està oberta a qualsevol persona interessada en la temàtica, incloent alumnat de grau.

  [Read more]

 • 31/10/18

  Cursos d'anglès a la Facultat

  La Facultat de Psicologia ofereix classes gratuïtes d’anglès per a estudiants, PAS i PDI de la Facultat de Psicologia.

  [Read more]

 • 31/10/18

  Sessions informatives Erasmus Estudis amb motiu de la XVI Setmana Internacional

  Del 12 al 16 de novembre de 2018 la Universitat de València celebrarà la XVI Setmana Internacional. Amb aqueix motiu, i a fi d'informar sobre requisits i condicions, la Facultat de Psicologia organitza una sessió informativa el dijous, 15 de novembre de 2018 a les 12:00 h, en el Saló d'Actes de la Facultat.

 • logos xarxes

  30/10/18

  La Facultat de Psicologia a les xarxes socials

  La Facultat de Psicologia posa en funcionament els seus comptes oficials a les principals xarxes socials (Facebook, Twitter e Instagram).

  [Read more]

 • urna

  29/10/18

  Eleccions parcials a Junta de Centre

  Es convoquen eleccions parcials a Junta de Centre per al dia 22 de novembre.

  [Read more]

 • 24/10/18

  Festivitat de Campus del 2 de novembre

  Recordem a la comunitat universitària que la Mesa del Campus de Blasco Ibañez va acordar que el dia del Patró del Campus fos per al curs 2018-19, el divendres 2 de novembre. Per tant, aquest dia romandrà tancada la Facultat, considerant-se com a dia no lectiu.

 • The research team of the University has analysed the readability of the same text in both paper and digital formats.

  23/10/18

  The ERI Reading of the University shows that reading on paper is more effective than on digital devices

  A study led by the Interdisciplinary Research Structure for Reading research (ERI Reading) of the University of Valencia has shown the so-called “paper superiority effect”: people understand better the same text if they read it on paper than if they read it in digital format (for example, on tablets or computers). These conclusions are a novelty in the scientific literature to the extent that the introduction of new technological means in schools is nowadays more frequent.

  [Read more]

 • 20/10/18

  Sessió d’orientació general TFG Grau Psicologia

  El divendres 26 d'octubre se celebrarà la sessió inicial d'orientació de Treball Fi de Grau en Psicologia. Serà a càrrec de cada professor/a coordinador de TFG segons departament.

  [Read more]

 • 18/10/18

  Conferència: Intervenció logopédica en l'adult major a Xile i a Brasil

  El dijous 25 d'octubre a les 16:00 en el Saló de Graus es desenvoluparà la conferencia “Intervenció logopédica en l'adult major a Xile i a Brasil” a càrrec de la Dra. Sra. Ana Paula MACHADO GOYANO Mac-Kay, fonoaudióloga i Professora Titular de la Universidad de Santo Tomás, Viña del Mar (Xile).

  [Read more]

For more news, please use the browser

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy