Universitat de ValènciaFacultat de Psicologia Logo del portal

 • Porta de la Facultat

News list

Last 10 news

 • Pedro R. Gil-Monte, catedràtic de Psicologia Social de la Universitat de València.

  10/06/19

  Professor Pedro R. Gil-Monte, expert in the burnout syndrome, awarded for his scientific contribution

  Pedro R. Gil-Monte, Professor of Social Psychology at the University of Valencia, has received the recognition of the Universidade Federal da Paraíba (Centro de Ciências da Saúde, João Pessoa, Brazil) for his rellevant contribution to international scientific production and for the development of an instrument for the evaluation of the burnout syndrome).

  [Read more]

 • La rectora M. Vicenta Mestre i la degana de la Fac. de Psicologia M. Dolores Sancerni donen la benvinguda als integrants de l'Assemblea General de la Conferència de Degans de Logopèdia de les Universitats Espanyoles

  07/06/19

  La Facultat de Psicologia acull l’Assemblea General de la Conferència dels Degans de Logopèdia de les Universitats Espanyoles

  A l’Assemblea han tractat l’estat de la sol·licitud de creació de l’àrea de coneixement de logopèdia. Per la vesprada es reuniran amb representants del Consell General de Col·legis de Logopedes i de l’Associació Espanyola de Logopèdia, Foniatria i Audiologia.

  [Read more]

 • TFG Psicologia

  05/06/19

  Defenses TFG Psicologia juny

  Del 10 al 14 es procedirà a les defenses de Treball Fi de Grau en Psicologia pertanyents al període de juny.

 • (From left toright). Manuel Martín Fernández, Marisol Lila and Enrique Gracia, of the Department of Social Psychology of the University of Valencia. Photo: Jorge Gil.

  05/06/19

  The Nordic paradox confirmed: Sweden has higher partner violence rates than Spain despite its greater gender equality

  A research team from the universities of València and Lund (Malmö, Sweden) has confirmed the so-called Nordic paradox, or prevalence of high levels of violence against women in relationships in countries with high rates of gender equality. The study confirms that Sweden (the European country with greater equality in this area) shows more violence against women, both physical and sexual, than Spain (eleventh with greater gender equality).

  [Read more]

 • Titol jornada

  03/06/19

  I Jornades de Tutors Externs del Màster en Intervenció psicològica en àmbits socials

  Els dies 5-6 de juny en el Saló d'Actes, en horari de 17:00 a 20:00, tindrà lloc la I Jornada de Tutors Externs del Màster d'Intervenció psicològica en àmbits socials que estarà obert a qualsevol persona interessada en la temàtica.

  [Read more]

 • Logopedia

  30/05/19

  Defenses TFG Logopèdia-Juny

  Del 3 al 7 es procedirà a les defenses de Treball Fi de Grau en Logopèdia pertanyents al període de Juny.

 • foto de la jornada

  29/05/19

  Escribir para el desarrollo sostenible

  El próximo 3 de junio de 2019 en la Sala de Juntas de la Facultat de Psicologia se celebrará la Jornada de Formación Permanente e Innovación Educativa "Escribir para el desarrollo sostenible" cuyo objetivo es visualizar las experiencias del profesorado y otros estamentos universitarios que han participado en el proyecto de de innovación educativa dirigido al desarrollo de la escritura en relación a las OMS de Naciones Unidas

 • Pedro GIl

  29/05/19

  Reconeixement de la Universidade Federal da Paraíba de Brasil al professor Pedro R. Gil-Monte

  El professor de la Facultat de Psicologia Pedro R. Gil-Monte ha rebut el reconeixement (homenatge) de la Universidade Federal da Paraíba, Centre de Ciências da Saúde (João Pessoa, Brasil) per la seua contribució significativa a la producció científica internacional i pel desenvolupament d'un instrument per a l'avaluació de la síndrome de cremar-se pel treball (síndrome de burnout). La distinció li va ser lliurada de mans de la Rectora de la Universidade Federal da Paraíba durant la seua participació com a ponent convidat en la sessió inaugural del “I Seminari Internacional sobre Síndrome de Burnout" celebrat en la ciutat de João Pessoa (Brasil) els dies 16 i 17 de maig de 2019.

 • cartell exposició

  10/05/19

  Exposició itinerant de fotografíes sobre la Trata

  La prostitució és hui sinònim d'esclavitud, sinònim de tracta de dones. Per a no oblidar aquesta realitat social, en la Biblioteca de Psicologia i Esport Joan Lluís Vives pots veure una exposició sobre fotografies i reflexions de dones vulnerades per la prostitució.

  [Read more]

 • cartell

  09/05/19

  Xerrada Erasmus Pràctiques 2019

  Segueix l'enllaç per a obtindre més informació

For more news, please use the browser

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy