University of Valencia logo Logo del portal

 • Porta de la Facultat

News list

Last 10 news

 • 08/01/19

  La Facultat de Psicologia i els seus Graus renoven el disseny dels portals web

  [Read more]

 • BOE

  11/12/18

  Publicació al BOE de l'Ordre de Regulació del Grau en Psicologia

  [Read more]

 • Mavi Mestre

  11/12/18

  La rectora de la Universitat rebrà el Premi José Luis Pinillos a l’Excel·lència i Innovació en Psicologia en la categoria ‘Psicòloga de l’any’

  La Fundación Española para la Promoción Científica y Professional de Psicología (Psicofundación) i el Centro de Enseñanza Superior Cardenal Cisneros lliuraran al pròxim divendres 14 de desembre a les 13:00 hores el Premi José Luis Pinillos a l’Excel·lència i Innovació en Psicologia en la categoria ‘Psicòloga de l’any’ a la rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre.

 • 05/12/18

  The University of Valencia, 151 of the world in Law and in the top five of Spain in four subjects, according to the Times Higher Education ranking (THE)

  The University of Valencia is among the top five higher education centres in Spain in the subjects of Psychology (where it is the fourth), and in Law, Life Sciences and Engineering and Technology, where it remains the fifth best, according to the Times Higher Education ranking-World University Rankings by subject (THE). In addition, the institution is also ranked sixth in Physical Sciences.

  [Read more]

 • 03/12/18

  Àmbits professionals en psicologia: intervenció psicològica en malalties rares

  Dimecres 12 de desembre a les 10:00 en el Saló d'Actes comptarem amb la participació de psicòlegs/as que treballen en la Federació Espanyola de Malalties Rares (FEDER) i en algunes de les seues associacions components, que ens acostaran a la realitat de la intervenció psicològica en l'àmbit del moviment associatiu dedicat a persones amb malalties molt poc conegudes per afectar a un nombre molt limitat de la població.

  [Read more]

 • 02/12/18

  Apropament naturalista a l'adquisició del llenguatge amb un SACC

  El dijous 20 de desembre de 9:30 a 13:30 es desenvoluparà el Taller “Apropament naturalista a l'adquisició del llenguatge amb un SACC” en l'Aula Magna de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació.

  [Read more]

 • Motivem 2018

  29/11/18

  Reunió informativa MOTIVEM 2018

  El objetivo de estas sesiones es dar a conocer MOTIVEM al profesorado, un programa que le permitirá motivar a los estudiantes para que desarrollen su creatividad, ayudándoles a presentarse a la convocatoria 2019 de la competición “Ideas MOTIVEM en equipo”. Para ello se realizará una sesión informativa en el Salón de Grados de la Facultad de Psicología el día 4 de diciembre a las 12:30

 • Poster IDOCAL

  27/11/18

  Jornadas Internacionales sobre Investigación en Bienestar Psicológico

  L'IDOCAL organitza les Jornades Internacionals sobre Investigació en Benestar Psicològic: noves Perspectives que tindràn lloc a la Facultat de Psicologia els dies 29 de novembre, 5 i 11 de decembre.

  [Read more]

 • cartell xerrada

  27/11/18

  ConecTalks. Salud mental en positivo

  La professora Rosa Baños impartirà la xerrada "Salud mental: promoviendo el bienestar psicológico" el proper 19 de desembre a les 19:00 hores a la Fundació Cañada Blanch.

  [Read more]

 • Cartell jornades

  26/11/18

  Jornades per la Integració "Som iguals, som diferents"

  Del 29 de novembre al 5 de desembre tindran lloc a la Universitat les Jornades per la Integració "Som iguals, som diferents".

  [Read more]

For more news, please use the browser

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy