Logo de la Universitat de València Logo Rectorat de la Universitat de València Logo del portal

La Universitat celebra un acte de reconeixement a l’experiència del PDI i PAS

  • Gabinet de la Rectora
  • 27 de setembre de 2018
Acte reconeixement PDI i PAS

La rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre, ha presidit aquest reconeixement, celebrat al Saló d’Actes de l’edifici de Rectorat, acompanyada pel vicerector d’Ordenació Acadèmica i Professorat, Ernest Cano, el gerent de la institució, Juan Vicente Climent, la vicegerenta Econòmica, Inmaculada Santaemilia, i el vicegerent de Recursos Humans i Organització Administrativa, José Ramírez.

Per una part, s’ha fet un acte de reconeixement institucional al Personal Docent Investigador (PDI) i Personal d’Administració i Serveis (PAS) que han finalitzat la seua activitat laboral a la Universitat. En total, 91 persones s’han jubilat durant el passat curs acadèmic 2017/2018.

A més, s’ha lliurat un reconeixement a l’experiència al PDI i PAS que han complert un total de 40 anys de serveis a la institució acadèmica. Així, 30 PDI i 20 PAS han rebut de mans de la rectora un diploma per la seua llarga trajectòria de servei a la Universitat de València.

Finalment, s’ha reconegut a tot el personal investigador que ha aconseguit sis sexennis d’investigació. 259 docents varen completar el sexennis, sent 19 professorat contractat doctor. A més, 24 d'ells i elles varen arribar a completar el sis sexennis d'investigació després de molts anys de dur treball. 

La rectora Mª Vicenta Mestre ha volgut destacar l’agraïment de tota la institució acadèmica a totes les persones assistents per la dedicació que han realitzat a la Universitat. ‘Gràcies pels vostres anys de treball, perquè el vostre pas per aquesta casa ha sigut important i necessari, i vos demane que si podeu i voleu continuar col·laborant amb la Universitat, estarem infinitament agraïts, perquè assegurarà el manteniment d’una bona qualitat dels nostres serveis’, ha afirmat Mestre.

‘L’herència que deixeu és impagable, perquè demostra que sense la il·lusió, la motivació i el convenciment que heu tingut pel vostre treball, no es podrien haver millorat les coses’, ha destacat Mestre. A més, ha volgut mencionar el paper fonamental que es realitza en la investigació, perquè es compleix amb la missió de la Universitat de València que té com a universitat pública de docència, recerca i transferència a la societat.