University of Valencia logo Logo Research and Tech Transfer Logo del portal

Convocatòria Europa Investigació 2020

  • June 2nd, 2020
Image de la noticia

S’ha publicat la convocatòria Europa Investigació de l’Agència Estatal de Recerca. El termini acaba el 17 de juny de 2020. Termini intern UV: 12 de juny de 2020.

L’objectiu de la convocatòria és la concessió d’ajuts per a la preparació i presentació de noves propostes que resulten elegibles a les convocatòries d’Horitzó Europa esmentades a l’annex IV. S’hi inclouen les accions de recerca i innovació enquadrades en els pilars de “Reptes mundials i competitivitat industrial europea”, “Europa Innovadora” i del pilar transversal “Ampliar la participació i enfortir l’Espai Europeu de Recerca”, així com les subvencions del Consell Europeu de Recerca ERC y les accions Marie Sklodowska-Curie.

Encara que la convocatòria estableix un termini que acaba el 17 de juny de 2020, el personal investigador de la Universitat de València que vulga presentar una sol·licitud haurà de fer-ho en línia en la seu electrònica del Ministeri de Ciència i Innovació abans del 12 de juny a les 13 h. CEST, que és el termini establert pel Servei d’Investigació i Innovació per a validar les sol·licituds i emetre la signatura electrònica del representant legal de la universitat. El personal de la Universitat de València interessat ens pot contactar a l’adreça operuv@uv.es.

 

Eurorecerca és un producte de la Secció d'R+D+I Internacional del Servei d'Investigació i Innovació de la Universitat de València
Redacció: Teresa Sauri Rodríguez
©2020 Universitat de València. Tots els drets reservats.
Subscripcions: en aquest enllaç

mciu_proa