University of Valencia logo Logo Research and Tech Transfer Logo del portal

Convening entityConsell Superior d'Esports
Granting procedure Competitive concurrence
AnnouncementCall link
Object

Les «Xarxes d'Investigació en Ciències de l'Esport» pretenen promoure la complementarietat de capacitats i recursos d'investigació existents entre grups d'investigació i gestors de diferents institucions i, d'aquesta manera, contribuir a la generació de sinergies de xarxes en àmbits estratègics i nous per al conjunt del sistema esportiu espanyol. Les Xarxes d'Investigació estan encaminades a la creació i dinamització de Xarxes temàtiques constituïdes per investigadors enquadrats en la mateixa o similar àrea temàtica de coneixement, així com per investigadors amb objectius comuns que requereixen una aproximació multidisciplinària.

Type Projects R+D+i
Subtype Specific projects
Internal instructionsLink internal instructions
Useful documents

a) Memòria tècnica de la xarxa, que es presentarà necessàriament en els models normalitzats disponibles en la pàgina web del Consell Superior d'Esports, havent de respectar-se el contingut, extensió i format indicats en aquesta convocatòria i en els models normalitzats.
b) «Curriculum vitae» abreujat (CVA) del coordinador/a i membres de l'equip de la xarxa. Es recomana presentar el CVA que es genera de manera automàtica des de l'aplicació «Curriculum vitae» normalitzat disponible en la pàgina web de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT), utilitzant l'opció de generació de currículum abreujat.

Start submitting 16/11/2022
End of submission 07/12/2022

Description

Scope Research
Geographic scope State
Type Projects R+D+iProjects R+D+i
Subtype Specific projectsSpecific projects

Search

Search
Scope



Select All None
Geographic scope







Select All None
Type








Select All None
Subtype







Select All None
By date: (format: dd/mm/yyyy)
 
 

Both fields must be filled