Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

Entitat convocantConsell Superior d'Esports
Procediment de concessió Concurrència competitiva
Objecte

Les «Xarxes d'Investigació en Ciències de l'Esport» pretenen promoure la complementarietat de capacitats i recursos d'investigació existents entre grups d'investigació i gestors de diferents institucions i, d'aquesta manera, contribuir a la generació de sinergies de xarxes en àmbits estratègics i nous per al conjunt del sistema esportiu espanyol. Les Xarxes d'Investigació estan encaminades a la creació i dinamització de Xarxes temàtiques constituïdes per investigadors enquadrats en la mateixa o similar àrea temàtica de coneixement, així com per investigadors amb objectius comuns que requereixen una aproximació multidisciplinària.

Tipus Projectes R+D+i
Subtipus Projectes específics
Instruccions internesEnllaç instruccions internes
Documents útils

a) Memòria tècnica de la xarxa, que es presentarà necessàriament en els models normalitzats disponibles en la pàgina web del Consell Superior d'Esports, havent de respectar-se el contingut, extensió i format indicats en aquesta convocatòria i en els models normalitzats.
b) «Curriculum vitae» abreujat (CVA) del coordinador/a i membres de l'equip de la xarxa. Es recomana presentar el CVA que es genera de manera automàtica des de l'aplicació «Curriculum vitae» normalitzat disponible en la pàgina web de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT), utilitzant l'opció de generació de currículum abreujat.

Inici presentació 16/11/2022
Fi presentació 07/12/2022

Descripció

Àmbit Recerca
Àmbit geogràfic Estatal
Tipus Projectes R+D+iProjectes R+D+i
Subtipus Projectes específicsProjectes específics

Cercador

Cercar
Àmbit



Seleccionar Tots Cap
Àmbit geogràfic







Seleccionar Tots Cap
Tipus








Seleccionar Tots Cap
Subtipus







Seleccionar Tots Cap
Per data (format: dd/mm/aaaa)
 
 

S'ha d'omplir els dos camps