University of Valencia logo Logo Research and Tech Transfer Logo del portal

Convocatòria 2023 Synergy Grants de l’ERC

  • September 1st, 2023
Convocatòria 2023 Synergy Grants de l’ERC

Fins al 8 de novembre de 2023 estan obertes les beques Synergy Grants del Consell Europeu de Recerca.

Les Synergy Grants del Consell Europeu de Recerca (ERC SyG) són unes beques que donen suport a grups de dos a quatre investigadors/res principals per a abordar conjuntament problemes de recerca ambiciosos que no poden ser resolts pels investigadors i els seus equips treballant a soles. Han d’aportar habilitats, coneixements i recursos complementaris per a enfrontar aquestes problemes des de diferent perspectives i disciplines. Algunes de les principals característiques en són:

- Es poden presentar sol·licituds en qualsevol camp de recerca, sense prioritats definides. L’únic criteri d’avaluació és l’excel·lència científica, que inclou l’efecte sinèrgic intrínsec de la proposta.

- Els investigadors i les investigadores han de presentar un historial de fites primerenques o un historial de deu anys, segons el que siga més adient. No hi ha requisits específics de formació acadèmica per a les Synergy Grants.

- La investigació s’ha de dur a terme a un o més organismes públics o privats de recerca (conegudes com a institució d’acollida) establertes en un dels Estats membres de la UE o països associats. Un dels investigadors principals per grup pot pertànyer a un organisme de fora de la UE o països associats.

- Les beques tenen una durada de fins a 6 anys i un pressupost màxim de 10 milions d’euros per projecte.

Tota la documentació necessària per a preparar una proposta de projecte Synergy Grant està disponible al Portal del Finançament de la Comissió Europea.

Si ets investigador o investigadora de la Universitat de València i tens interès a presentar la teua proposta amb la UV com a institució d’acollida, ens pots contactar al nostre correu electrònic sti.internacional@uv.es per a preparar la proposta.