University of Valencia logo Logo Research and Tech Transfer Logo del portal

Convocatòria del Partenariat AGROECOLOGY

  • February 27th, 2024
Convocatòria del Partenariat AGROECOLOGY

El termini de presentació de propostes preliminars acaba el 26 d’abril de 2024

El partenariat europeu AGROECOLOGY ha publicat la seua primera convocatòria de propostes de projectes amb el títol Fostering agroecology at farm and landscape levels.

Se celebrarà un webinari informatiu el 5 de març de 2024, inscripcions en aquest enllaç. Les presentacions estaran disponibles desprès de la celebració.

L’objectiu de la convocatòria n’és donar suport a projectes de recerca i innovació multidisciplinaris que aborden la transició agroecològica tant dels sistemes agraris convencionals com dels orgànics. Els temes convocats són els següents:

  1. Enhancing agroecology at the farm level
  2. Implementing agroecology at the landscape level

Espanya hi participa mitjançant l’Agència Estatal de Recerca (AEI), per la qual cosa cal consultar les condicions de l’AEI.

Es tracta de projectes transnacionals on el consorci ha d’incloure un mínim de 3 sol·licitants de 3 països participants diferents.

El termini de presentació de propostes preliminars acaba el 26 d’abril de 2024 a les 14 h. CEST. Tota la informació està disponible en l’enllaç següent:

https://agroecology.ptj.de/call1

El personal de la Universitat de València amb interès, ens pot contactar al nostre correu electrònic de la Secció d’R+D+I Internacional del Servei de Transferència i Innovació de la Universitat de València, sti.internacional@uv.es o al telèfon 96-3983621.