University of Valencia logo Logo Research and Tech Transfer Logo del portal

Convocatòria ERC Consolidator Grant 2024

  • September 13rd, 2023
Convocatòria ERC Consolidator Grant 2024

La Comissió Europea ha obert, amb data 12 de setembre de 2023, la convocatòria de beques Consolidator del Consell Europeu de Recerca (ERC) pertanyent al programa Horitzó Europa. El termini acaba el 12 de desembre de 2023 a les 17 h. hora local de Brussel·les.

El codi de la convocatòria és ERC-2024-COG

Les beques Consolidator de l’ERC  estan destinades a personal investigador que vol consolidar la seua carrera desenvolupant el seu propi equip de recerca.

Són elegibles els científics i científiques de qualsevol camp del coneixement amb una experiència d’entre 7 i 12 anys des de la data de defensa de la seua tesi doctoral i amb una trajectòria científica prometedora.

La subvenció és de fins a un màxim de 2 milions d’euros per a un període de 5 anys, ampliable amb 1 milió d’euros addicionals sota determinades circumstàncies (consulteu-ne el Programa de Treball 2024 de l’ERC). Cobreix fins al 100% dels costos directes elegibles, més una contribució del 25% en concepte de costos indirectes.

El criteri d’avaluació es basa en l’excel·lència científica de la persona investigadora i del seu projecte.

Si ets investigador/a de la Universitat de València i t’interessen aquestes beques, estem a la teua disposició a la Secció d’R+D+I Internacional del Servei de Transferència i Innovació, correu electrònic sti.internacional@uv.es .

Addicionalment, tindran lloc una sèrie de webinaris informatius organitzats per l’Oficina Europea de la FECYT durant els mesos d’octubre i novembre.

La informació completa i presentació de propostes es troba al Portal del Finançament de la Comissió Europea en aquest enllaç.