University of Valencia logo Logo Research and Tech Transfer Logo del portal

INNOTRANSFER SALUT: Optimizació de processos quirúrgics

  • October 4th, 2021
INNOTRANSFER SALUT: Optimizació de processos quirúrgics

Seminari web Innotranfer DIJOUS 7 d'OCTUBRE a les 09:45h, centrat en el sector SALUT, organitzat pel Parc Científic de la UMH.

INNOTRANSFER és una iniciativa d'innovació oberta impulsada pels parcs científics valencians amb el suport de la Agència Valenciana de la Innovació (AVI) i on la Universitat de València participa.

El pròxim seminari web Innotranfer serà el DIJOUS 7 d'OCTUBRE a les 09:45h, centrat en el sector SALUT, organitzat pel Parc Científic de la UMH. L'objectiu és mostrar les tendències, les oportunitats i els desenvolupaments d'R+D+i que s'estan realitzant a la Comunitat Valenciana en l'OPTIMITZACIÓ DE PROCESSOS QUIRÚRGICS en les àrees de robòtica, realitat virtual i fotònica.

Per a això, experts de reconegut prestigi en àrees relacionades amb el sector Salut mostraran diferents exemples de l'aplicació d'aquesta tecnologia. Entre ells, el mapatge cerebral intraoperatori en cirurgies de lesions cerebrals o l'ús de braços robòtics d'última generació per a una mínima invasió en cirurgia toràcica.

Així mateix, diferents entitats presentaran la seua proposta de solució R+D+i per als diferents reptes que planteja el sector. Entre aquestes es troba la planificació quirúrgica basada en Realitat Virtual, els avanços en microscòpia de fluorescència o la radiocirugía estereotàctica com a model de requeriments de cirurgia de precisió.

El programa i la inscripció a aquest esdeveniment es pot realitzar a través del següent enllaç. El formulari d'inscripció es troba just davall del programa de l'esdeveniment, al final de la pàgina.
Esperem que aquesta informació li resulte d’interès. No dubte a contactar-nos per a qualsevol informació addicional a uvinnovacio@uv.es