University of Valencia logo Logo Research and Tech Transfer Logo del portal

Programa «Valoritza i Transfereix» 2017

  • September 22nd, 2017
Image de la noticia

Amb la finalitat de millorar el foment de la innovació en l’entorn socioeconòmic mitjançant la valorització dels resultats d’investigació generats en l’entorn universitari, el Rectorat de la Universitat de València convoca el Programa «Valoritza i Transfereix», instrument del Vicerectorat d’Investigació i Política Científica per a fomentar la innovació i la transferència de coneixement de la Universitat de València a l’entorn socioeconòmic, què és una de les quatre estratègies del seu Pla Estratègic.

El Vicerectorat d’Investigació i Política Científica de la Universitat de València ha publicat la Convocatòria Valoritza i Transfereix 2017 (Resolució de 22 de setembre de 2017 del Rectorat) amb la finalitat de millorar les oportunitats d’explotació dels resultats d’investigació generats a la Universitat de València, promoure el desenvolupament i la maduració d’aquests resultats, i facilitar la seua transferència a l’entorn socioeconòmic.

Objecte

L’objecte d’aquesta convocatòria és la concessió d’ajudes per a la realització de projectes de prova de concepte. Els projectes de prova de concepte són projectes de validació de l’interès comercial de resultats d’investigació mitjançant el desenvolupament de prototips, demostradors, proves a escala real o un altre tipus d’actuacions que servisquen per a verificar la viabilitat de l’aplicació d’aquests resultats. Per tant, Valoritza i Transfereix no es tracta d’una convocatòria dirigida a projectes d’investigació fonamental.

Beneficiaris

Els beneficiaris serán qualsevol membre del personal docent i investigador pertanyent a la plantilla de professorat de la Universitat de València, així com el personal investigador contractat dins del marc de convocatòries públiques per a la incorporació de doctors o del Programa Especial d’Estabilització d’Investigadors Reincorporats de la UV, amb la categoria de doctor i amb dedicació a temps complet.

Els costos elegibles podràn incloure personal contractat, material fungible i petit equipament, viatges i dietes, contractació de serveis d’R+D i tecnològics i contractació d’altres serveis que estiguen lligats al desenvolupament del projecte. La dotació econòmica del projecte no podrà ser superior a 45.000 €.

Per a més informació i previament a la presentació de qualsevol projecte, us recomanem que us poseu en contacte amb la Secció d'Innovació: Valorització i Emprenedoria del Servei d'Investigació i Innovació. Des de la Secció d'Innovació: Valorització i Emprenedoria assignarem un tècnic per a que us oriente en la preparació de la sol·licitud.

El termini de presentació de sol·licituds comença el 25 de setembre i finalitzarà el pròxim 25 d'octubre de 2017, ambdós inclosos.

Més informació:

Links: