Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Universitat de València

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 16/10/17

  El SCSIE oferta pel curs 2017-2018 diferents certificats universitaris de formació en experimentació animal.

  El SCSIE oferta pel curs 2017-2018 diferents certificats universitaris de formació en experimentació animal.

  Les modalitats són:

  • Certificat Universitari de Formació en Experimentació amb animals (Funció A+B+C)- Roedors i Lagomorfs.
  • Certificat Universitari de Formació en Experimentació amb animals (Funció D)
  • Certificat Universitari de Formació en Experimentació amb animals (Especialitat Peixos)
  • Certificat Universitari de Formació en Experimentació amb animals (Especialitat Porcins)

  Cualquier información y la preinscripción la encontraréis en el siguiente enlace a partir de hoy:

  • Certificado Universitario de Formación en Experimentación con animales (Función A+B+C)- Roedores y Lagomorfos.
  • Certificado Universitario de Formación en Experimentación con animales (Función D)
  • Certificado Universitario de Formación en Experimentación con animales (Función D grup 2)
  • Certificado Universitario de Formación en Experimentación con animales (Especialidad Peces)
  • Certificado Universitario de Formación en Experimentación con animales (Especialidad Porcinos)
  • 04/07/17

   Estudiants de la 7ª edició del programa CIÈNCIA ARA 2017 realitzaràn pràctiques en diferents Seccions del SCSIE.

   Al llarg del mes de juliol, estudiants de alt rendimient del Programa CIÈNCIA ARA 2017 realitzaràn pràctiques en las Seccions de Espectroscopia Atòmica i Molecular, Hivernacle i Aquaris. Per a més informació: http://www.uv.es/uvweb/delegacion-incorporacion-UV/es/delegacion-incorporacion-universidad/estudiantes-alto-rendimiento-academico-participan-7-edicion-ciencia-ara-organizada-delegacion-incorporacion-universidad-1285868691119/Novetat.html?id=1286003635297

  • 22/06/17

   El SCSIE col·labora en el descripció d'un nou mecanisme biòlogic

   La investigació del grup d’Immunoparasitologia, dirigit per Rafael Toledo, ha demostrat que la cura farmacològica de la infecció que implica una regeneració del teixit intestinal, comporta més producció de IL-25, la qual és segregada per les anomenades cèl·lules caveolades de l’intestí, i atorga a l’organisme major resistència al cuc. Més informació:

   [Llegir més]

  • 16/05/17

   CURS D'ANÀLISI AVANÇAT PER IN CELL

   La Secció de Microscopia del SCSIE ha organizat per demà, 17 de maig, un curs d'anàlisi d'imatge avançat per HCS en el qual s'utilizarà el INVESTIGATOR ANALYSIS SOFTWARE de General Electrics.

   L'objectiu d'este curs es ampliar el potencial de l'equip IN CELL ANALYZER 2000 amb noves posibilitats en l'anàlisi de les imatges generades.

   [Llegir més]

  • Certificació

   12/01/17

   EL SCSIE RENOVA LA CERTIFICACIÓ DEL SEU SISTEMA DE GESTIÓ DE LA CALIDAD, CONFORME A LA NOVA NORMA INTERNACIONAL ISO 9001:2015.

   El Servei Central de Suport a la Investigació ha superat amb èxit l'auditoria de renovació realitzada per BUREAU VERITAS, entitat líder en la certificació de sistemes de gestió. El Servei ha sigut dels primers en adaptar-se a les noves exigències de la nova norma.

   [Llegir més]

  • 12/01/17

   Jornada de presentación de la sección de Estadística

   El proper 24 de gener tindrà lloc al Saló de Graus de la Facultat de Matemàtiques la presentació de la nova Secció d'Estadística del SCSIE.

   Per aquesta raó s'ha organitzat una jornada de divulgació de l'estadística, en col·laboració amb el Departament d'Estadística i Investigació Operativa de la Universitat de València.

   L'objectiu de la jornada és transmetre la importància de l'estadística en la investigació experimental i donar a conéixer el nou servei oferit pel SCSIE.

   Pots consultar el programa açi

   Si hi esteu interessats podeu inscriure-vos en l'enllaç següent: Inscripció a la jornada

  • 16/06/16

   Nuevo servicio de secuenciación masiva con la tecnología Illumina en la Sección de Genòmica del S.C.S.I.E.

   La Sección de Genòmica ofrece un nuevo servicio de secuenciación masiva con la plataforma MiSeq de Illumina. Utilizando la química de secuenciación por síntesis (SBS), el equipo MiSeq genera datos de excelente calidad con un rendimiento de hasta 15 Mb y 50 millones de lecturas por análisis. Las distintas posibilidades de longitud de lectura, el tipo de flow cell que se utilice y la opción de elegir entre lectura simple o pareada, permite que los datos generados se adapten a un amplio rango de necesidades experimentales: secuenciación de genomas pequeños, amplicones, smallRNA, RNA-seq microbiano, ChiP-seq, estudios de metagenómica y de epigenética, entre otros. Este nuevo servicio Illumina ofrecido por nuestra sección incluye desde la preparación de todo tipo de librerías, la secuenciación, hasta el análisis bioinformático de los datos.

  • 23/01/15

   La Secció de Genòmica ofereix un nou servei de Genòmica de Cèl·lula Única.

   La Universitat de València, mitjançant les gestions del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica i el Vicerectorat de Economia aconsegueix l'adquisició i instal·lació en la Secció de Genòmica de l'equip C1 de Fluigdim permetrà en un únic experiment la separació de cèl·lules des de una suspensió en un medi líquid aixì com l'obtenció del seu material genètic.

   [Llegir més]

  • Nou Servei de Micro PET-TAC

   12/03/14

   Nou Servei de Micro PET-TAC

   En la Unitat Central d' Ivestigació de Medicina (UCIM)s'ha posat en marxa un nou servei: Micro PET-TAC per animals menuts.

  • Tarjeta presentacion

   28/01/14

   Jornada de puertas abiertas

   El proper 5 de febrer està prevista la celebració de la I Jornada de Portes Obertes del Servei Central de Suport a la Investigació Experimental (SCSIE) de la Universitat de València, coincidint amb l’acte d’entrega de la certificació de qualitat ISO 9001 de tot el servei. Ens complau convidar-vos a participar en aquesta jornada i us enviem adjunt el programa d’activitats.

   [Llegir més]

  Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies