Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Estudiants

En parlar d'esport adaptat ens referim a “tot tipus d'activitats físiques (realitzades per persones amb discapacitat), que, mitjançant una participació, organitzada o d'un altre tipus, tinguen per finalitat l'expressió o la millora de la condició física i psíquica, el desenvolupament de les relacions socials o l'assoliment de resultats en competicions de tots els nivells”.

* La Universitat de València, a través del Servei d'Educació Física i Esports, organitza i gestiona l'oferta d’activitats fisicoesportives dirigides als membres de la comunitat universitària o dels col·lectius que reglamentàriament s'establisquen.

L'oferta d'activitats fisicoesportives dirigida a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats especials derivades d'una discapacitat tenen caràcter recreatiu i de competició. Es tracta d'una oferta inclusiva variada. Des d'aquest enfocament inclusiu es crea també una oferta diferenciada perquè siga més visible, a través d'activitats específiques. Durant el curs 2017-2018 s'ofereixen les escoles esportives específiques/inclusives següents:

  • Tenis de taula
  • Tenis en cadira de rodes
  • Tir amb arc
  • Pàdel en cadira de rodes
  • Goalball

 

Per a informació presencial sobre esport adaptat a la Universitat:

Campus Blasco Ibáñez

Secretaria Campus de Blasco Ibáñez
Av. Menéndez y Pelayo, 19 46010 València
Tel.: 96 398 32 36
De l'1 de Setembre al 31 de Maig:
Dilluns a divendres de 10:30 h a 13:30 h
Dimarts i dimecres de 16 a 18 h
De l'1 de Juny al 31 de Juliol: Dilluns a divendres de 10:30 h a 13:30 h

 Agost tancat.

Per a informació telemàtica: miguel.torregrosa@uv.es

* Adaptat de la definició d'esport de la Carta Europea de l'Esport del Consell d'Europa (1992).

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies