Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

 

Escola esportiva de karate

En la Universitat de València pots practicar karate en qualsevol dels tres campus de València (Blasco Ibáñez, Burjassot i Tarongers). No necessàriament has d'inscriure't en el campus en què estudies, pots fer-ho en qualsevol d'ells.

Consulta les característiques,horaris i activitats de l'escola esportiva a cada campus, horaris, nivell, estil, etc.i si tens algun dubte, dirigeix-te a l'entrenador.

És possible provar o veure una sessió abans d'inscriure't, pregunta-li abans a l'entrenador.

ENTRENADORS:

Campus Burjassot: Sara Piñango Herrera

Campus Tarongers: Isabel Matamoros de Villa

Competició

Si tens experiència en competicions, pots arribar a formar part de la selecció universitària de karate que participa en competicions contra altres universitats de la comunitat valenciana, en els Campionats d'Espanya Universitaris i tornejos internacionals universitaris. Consulta les condicions per a accedir a la selecció en la secció "competicions interuniversitàries".

ENTRENADOR: Arturo Olmedo artusolmedo@gmail.com

ECTS

La participació en l'escola esportiva i/o en les competicions et permet obtindre l'acreditació per a la convalidació de crèdits ECTS per cada curs acadèmic de pràctica o competició. L'entrenador t'informarà amb detall dels requisits, però és fonamental l'assistència i la participació en les sessions d'entrenament.