Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Aconsegueix les teues entrades amb descompte per a la Copa de Tennis Faulcombridge-Open Ciutat de València

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 18 de novembre de 2022

El torneig se celebrarà del 20 al 27 de novembre i comptarà amb la participació de 32 jugadors i 32 jugadores en la modalitat individual i 16 en dobles. Les entrades ja estan a la venda i la comunitat universitària de la UV té l'oportunitat d'adquirir les seues entrades amb un codi de descompte.

La ciutat de València torna a acollir després de vint anys d'absència la Copa Faulcombridge, competició creada pel Club de Tennis València en 1933 i que es va disputar a la ciutat durant més de mig segle. El torneig, emmarcat dins ATP Challenger 90, tindrà lloc en les instal·lacions del Club de Tennis València del 20 al 27 de novembre i comptarà amb la participació de 32 jugadors en individuals i 16 en parelles.

De manera paral·lela, també es desenvoluparà la 6a edició del Open Ciutat de València, torneig internacional de tennis femení que correspon al circuit ITF Professional i que enguany celebra la seua sisena edició amb 32 jugadores en la modalitat individual i 16 en dobles.
Gràcies al conveni de col·laboració subscrit entre la Universitat de València i el Club de Tennis València, per al foment i el desenvolupament de l'esport del tennis, l'alumnat i el personal de la Universitat de València poden adquirir les seues entrades amb el codi de descompte “COPAFBUV2022”, que ja està actiu. Les entrades poden comprar-se via en línia en la web oficial del torneig.

Cartell