Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Ajudes econòmiques per a estudiants amb discapacitat, i a l’esport d’elit, alt rendiment i alt nivell

  • 13 de setembre de 2017
Un universitari practica orientació.

La Càtedra Divina Pastora d’Esport Adaptat, a través del Vicerectorat de Cultura i Igualtat de la Universitat, convoca les bases reguladores per a l’obtenció d’ajudes econòmiques per a estudiants de la Universitat amb discapacitat i/o necessitats especials derivades d’una discapacitat, per a la pràctica d’activitats esportives de competició per al curs 2017/2018.

Amb aquestes ajudes, la Universitat contribueix a compatibilitzar la vida acadèmica i esportiva de l’estudiantat en posar al seu abast les instal·lacions i els serveis necessaris perquè puguen cursar els seus estudis i mantindre els seus nivells d’entrenament esportiu. Per la seua banda, tant la Càtedra Divina Pastora d’Esport Adaptat de la Universitat de València, com el programa d’esport adaptat de la Universitat de València pretenen promoure amb aquestes ajudes la integració de l’alumnat en tots els àmbits: acadèmic, de millora de la condició física i salut a través de l’esport en la seua vida diària, per a fomentar la inclusió en el sistema educatiu universitari.

Per a sol·licitar la beca, l’esportista haurà de descarregar les bases de la convocatòria disponibles en la secció d’Ajudes 2017 en www.catedradivinapastora.es

Termini de sol·licitud d’ajudes a l’esport d’elit, alt rendiment i alt nivell
Així mateix, la Universitat de València obri el termini de presentació de la sol·licitud i la documentació requerida per a acollir-se al programa d’ajudes als esportistes d’alt nivell, alt rendiment i elit de la Universitat per al curs 2017/2018. El termini de presentació de la documentació finalitza el 30 de setembre de 2017.

L’objecte d’aquestes ajudes és desenvolupar un programa de suport als esportistes d’alt nivell, alt rendiment i elit de la Universitat de València amb la finalitat de fer possible que alternen l’activitat esportiva i els estudis acadèmics, fet que ajudarà a la total integració d’aquests esportistes en el sistema educatiu universitari. 

Les ajudes han de sol·licitar-se a través de la plataforma electrònica de la Universitat ENTREU, una vegada l’alumne haja formalitzat la seua matrícula del curs 17/18 en la Universitat. Per a més informació: www.uv.es/sef

D’altra banda, la convocatòria dels Premis de la Fundació Trinidad Alfonso del curs 2016/17 continua oberta i el termini finalitza l’11 d’octubre de 2017.