Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Els atletes de la UV triomfen al mundial de camp a través de Muscat

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 28 de febrer de 2024
Imatge d'arxiu de Chazarra, Romero i Echevarría amb altres companys de l'equip d'atletisme de la UV
Imatge d'arxiu de Chazarra, Romero i Echevarría amb altres companys de l'equip d'atletisme de la UV

Miguel Ángel Martínez Chazarra, Andrea Romero i Raquel Echevarría aconseguixen medalla amb els seus respectius equips de relleu mixt.

Aquest mes de febrer s'ha celebrat a Muscat (Oman) el Campionat Mundial Universitari de Camp a Través, en el que els atletes de la Universitat de València han tingut una excel·lent actuació que ha contribuït al triomf de la selecció espanyola.

Espanya s'ha proclamat campiona del relleu mixt llarg, amb un quartet del que formaven part els atletes de la UV Ángel Martínez Chazarra i Andrea Romero.

En la modalitat de relleu mixt curt, la selecció Espanyola ha quedat subcampiona, amb la participació de la nostra estudianta, Raquel Echeverría.

A més l'equip universitari espanyol de camp a través ha quedat en primer lloc en la classificació per països, en ser la millor selecció de totes les que participaven al campionat.

Pel que fa als resultats individuals, en competició de cross curt femení, Andrea Romero ha quedat novena i Raquel Echevarría vint-i-unena; mentre que en el masculí, Chazarra ha quedat cinqué.

Podeu vore les imatges oficials publicades per la organització als següents enllaços: