Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Eres d’esports de raqueta?

  • 27 de gener de 2021
Image de la noticia

Esports de raqueta: tenis, tenis de taula, esquaix, pilota valenciana, pàdel, frontenis, bàdminton.

Eres d’esports de raqueta? Si és així o vols començar a practicar-ne algun, al Servei d’Esports de la Universitat de València disposem d’una àmplia oferta d’esports de raqueta que pots practicar a les nostres instal·lacions.

Malgrat les mesures excepcionals i addicionals en l’àmbit de la Comunitat Valenciana a conseqüència de l’agreujament de la situació de crisi sanitària ocasionada per la covid-19, ja anunciarem el tancament d’instal·lacions i la suspensió de les activitats ofertades en la Universitat de València, d’acord amb la Resolució de 19 de gener de 2021 (llegir noticia). Però des del Servei d'Esports seguim treballant per a apropar-te salut! 

I pel que fa als esports de raqueta, no sols exercitem la part superior, sinó que també movem els músculs de les cames i treballem la nostra fortalesa mental.

Aquests són els esports de raqueta que pots practicar a la UV:

Tenis: La Universitat de València disposa de pistes de tenis al campus dels Tarongers i al campus de Blasco Ibáñez. A més, és possible utilitzar les pistes de tenis municipals a Burjassot. Es fan classes de tenis a l’Escola Esportiva, s’organitzen campionats (competició interna) i l’equip de tenis de la Universitat de València  participa en les competicions universitàries, tant de categoria autonòmica (CADU), com nacional (CEU), i fins i tot internacional.

Tenis de taula: pots jugar de manera competitiva en:

  • Les competicions universitàries, competicions internes, autonòmiques CADU, estatals CEU i europees EUSA.
  • En proves federades, a través del Club Esportiu Universitat de València.
  • En el cas que no vulgues competir, també pots practicar-lo a través de l’Escola de Tenis de Taula.

Esquaix: la Universitat de València  participa en competicions de diferent àmbit, tant nacional com internacional, a banda d’organitzar el seu propi campionat intern. Aquesta competició interna està oberta a tots els membres de la comunitat universitària que vulguen participar-hi. La participació en les competicions d’àmbit autonòmic, nacional o internacional es du a terme per selecció de la Universitat.

Pilota valenciana: pots practicar-la en el frontó del Pavelló Universitari del campus de Blasco Ibáñez, i/o apuntant-te a les competicions internes.

Pàdel: la Universitat de València  disposa de 4 pistes de pàdel  al campus dels Tarongers i 2 pistes al campus de Blasco Ibáñez. Pots practicar-lo:

  • Amb les classes impartides des de les escoles esportives.
  • En competició interna.
  • L’equip de pàdel de la Universitat de València participa tant en aquelles activitats organitzades per la Federació de Pàdel, amb el Club Esportiu Universitat de València  (esport federat), com en les competicions universitàries, ja siguen de categoria autonòmica (CADU), com nacional (CEU).

Frontenis: la Universitat de València  participa en competicions nacionals i internacionals, a més de  organitzar el seu propi campionat intern.

La competició interna està oberta a tots els membres de la comunitat universitària.

Bàdminton: pots practicar bàdminton a través de les competicions universitàries, competicions internes, autonòmiques CADU i estatals. També pots jugar-hi sense necessitat de competir, això és possible a través de l’escola de bàdminton i dels cursos de lliure configuració.

Com apuntar-m’hi?

Per a inscriure-t’hi, només has de fer-ho a través de l’aplicació de l’ AUTOMATRÍCULA, disponible en la pàgina web del Servei d’Esports i seleccionar l’activitat que vulgues practicar.