Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

L'espectacle va regnar en la Partida de Benvinguda

  • 14 d’octubre de 2019
Image de la noticia

Partida Benvinguda Universitat de València

Un cartell estel·lar va ser el que va protagonitzar la tradicional Partida de Benvinguda a la ‘catedral’ de la pilota, el Trinquet Pelayo de València. Una cita organitzada per la Universitat de València amb la col·laboració de la Fundació Pilota Valenciana.

Dues sessions d'escala i corda professional especialment destinada als alumnes de la Universitat de València.

La primera partida professional va ser dijous 11 d'octubre i es va tancar amb la victòria de Salva Palau i Jesús, 60-40, contra De la Vega i Santi. Com assenyala la Fundació en un comunicat, amb un resultat just: una diferència evident per moments i que finalment “la força del rest d'Alginet i les rematades perfectament dirigides pel mitger de Silla han fet que la partida tornara a ser blava”. 

Dissabte 12 d'octubre va estar protagonitzada per la partida entre Javi i Francés que van guanyar 60-50 a Félix i Soro III. Com relata la Fundació: “Després d'una partida de pilotejar i passar barbaritats, de desgast, de quinzes bonics, ha aconseguit la victòria aquesta última parella capitanejada per l’escaleter de Petrer”. 

Dues jornades que van tenir una bona afluència d'universitaris, amb una presència destacada dels universitaris de l'assignatura de pilota valenciana de la FCAFE.

Amb el recital d'aquests quatre professionals de la pilota es tancava una nova edició d'una jornada que inaugura el curs universitari de la Universitat de València.