Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Gabi Calvo i Mónica Merenciano protagonitzen el documental “Maneras de vivir”

  • 5 de desembre de 2019
Imagen documental

Gabi Calvo i Mónica Merenciano, entre els 10 protagonistes del documental ‘Maneras de vivir’ elaborat pel Llevant i la Fundació Llevant ‘Cent Anys’.

Ell i ella estan entre els 10 protagonistes del documental ‘Maneras de vivir’ elaborat pel Llevant i la Fundació Llevant ‘Cent Anys’. Parlem de Gabi Calvo i Mónica Merenciano, estudiants de la Universitat de València.

El documental relata els últims dotze mesos en la vida de deu esportistes amb discapacitat física o intel·lectual que competeixen en les diferents seccions del club Llevant UE. Gabi Calvo que competeix amb la samarreta del Llevant en hoquei cadira de rodes i Mónica Merenciano, judoca valenciana vinculada al Projecte 'Di_Capacidad' de la Fundació del Llevant UD, ambdos apareixen en el documental juntament amb Beltran, Alba Blasco, Andreu Chaparro, Josep Canet, David Casinos,, Ricardo Ten, Dani Palau i Víctor Rodríguez.

Segons expliquen fonts del club valencià, ‘Maneras de vivir’ és un recorregut per les vivències dels esportistes, les seues dificultats inicials per la seua discapacitat física o intel·lectual, i un repàs pels seus inicis en l'esport. 

El documental s'emetrà dissabte, 7 de desembre, a les 21.45 h en la radiotelevisió valenciana Àpunt. 

Panell de discussió sobre l'esport adaptat en la UV

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, celebrat aquest passat 3 de desembre, la Universitat de València va dur a terme durant tota aquesta setmana les Jornades per la Inclusió ‘Som iguals, som diferents’, en què Gabi Calvo, homenatjat en la Gala de l'Esport 2019 de la Universitat de València per la seua trajectòria esportiva, també va ser partícip en una de les activitats: els panells de discussió sobre la situació actual i la tendència de futur de l'esport adaptat a la Comunitat Valenciana, organitzats pel Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat.