Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

María Ruiz guanya l'or en el Campionat d'Europa Universitari de judo

  • 2 d’agost de 2019
Image de la noticia

Les seleccions de judo, karate, taekwondo i voleibol disputen els seus campionats europeus universitaris.

La judoka María Ruiz de la Universitat de València va pujar al capdamunt del podi del Campionat d'Europa Universitari disputat a Zagreb (Croàcia), després de vèncer la francesa Anaël Pannetier de la Universitat  d’Orleans en +52 kg a 57 kg. 

Un total de deu  judokes formen la selecció de la UV, que només competeixen en modalitat individual. 

Karate: Bronze en equips masculí

En karate, la jornada d'ahir es va tancar amb la medalla de bronze per a la UV en masculí per equips després de superar els polonesos (selecció de la UV formada per Fernando Piñango, Víctor Rubio, Hugo Ballester i Fernando Gómez). Per la seua part, en individual masculí, Fernando Piñango va quedar en quart lloc, després d'haver perdut el passe a la final per 16 centèsimes. 

En femení, les xiques de la UV van quedar setenes, ja que no van poder accedir a la lluita per les medalles per menys d'un punt. 

La Universitat de València també competeix en taekwondo representada per tres esportistes, que el seu debut en uns europeus. 

La selecció femenina de voleibol lluitarà pel cinquè lloc

La selecció femenina de voleibol disputa el seu europeu a Lodz (Polònia) i avui s'enfronta a la Universitat de Poiters (França) per poder assolir el cinquè lloc. Les nostres buscaran la revenja a la derrota que aquest mateix equip ens va infringir en el tercer partit de la fase de grups. 

Les xiques van jugar el seu primer partit contra la Universitat de Xipre, en què van deixar el marcador de les xipriotes a zero (UVEG 3- 0 Xipre). Una victòria que va tornar a repetir-se en el segon partit contra la Universitat of Turku (UVEG 3-0 Turku), però que va haver de lamentar a causa de la lesió al genoll de la jugadora Aurora Ubé. El tercer partit, que decidia ser primeres o segones de grup, el van perdre contra  la Universitat de Poiters (Poiters 3-1 UVEG). 

El primer partit de quarts de final va acabar amb una derrota de la selecció de la UV contra la Universitat d’Istanbul (3-0). Estarem molt pendents de la lluita d'avui per la cinquena posició.

Resultats en les xarxes socials del SEF

Els resultats finals de totes les seleccions presents en els europeus es publicaran en el nostre perfil de twitter del SEF: @sefuv