Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Nou curs d’Introducció a l’Esquí Adaptat

  • Servei d'Esports
  • 14 de febrer de 2018
Esquí adaptat.
Esquí adaptat.

El Servei d’Educació Física i Esports, i la Càtedra Divina Pastora d’Esport Adaptat de la Universitat de València ofereixen un curs introductori a l’esquí adaptat durant el segon quadrimestre del curs 2017/18, els dies 6, 7 i 8 de març. El curs compta amb la col·laboració de la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana (FESA), de l’Ajuntament d’Alcalá de la Selva i del Centre Tècnic Valdelinaresqui.

El curs està destinat a l’alumnat de la Universitat de València i a tècnics en esquí alpí sense experiència en esquí adaptat amb l’objectiu de donar a conéixer les diferents disciplines de la modalitat, dirigides a esportistes i/o usuaris amb discapacitat física, discapacitat visual o ceguesa i paràlisi cerebral, a través de sessions teòriques i teoricopràctiques.

Durant el curs els continguts que es tractaran són els següents: inclusió i esport; introducció a la discapacitat motriu i visual; material d’esquí alpí adaptat; orientacions didàctiques per discapacitat en esquí adaptat; i seguretat en la pràctica de l’esquí adaptat.

El curs es dividirà en tres dies, dues nits d’allotjaments en mitja pensió (MP) i menjar en pistes per compte de l’alumne. El desplaçament també serà a càrrec de l’alumnat.

Llista d'enllaços: