Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

El planter d'esportistes de la UV guanya 11 ors, 5 plates i 3 bronzes en els CAEU d'Escacs, taekwondo i trail

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 9 de març de 2023
Taekwondo

El campionat autonòmic d'Esport Universitari continua celebrant les competicions en la modalitat d'esports individuals. Els últims a disputar-se han sigut les disciplines d'escacs, taekwondo i trail, en les quals el conjunt d'esportistes de la Universitat de València va fer un gran paper.

La Universitat de València va ser 1a en la classificació per Universitats en el Campionat autonòmic d'Escacs que es va celebrar el passat 2 de març a Alfara del Patriarca, sota l'organització de la Universitat CEU Cardenal Herrera. El triomf de la UV va ser gràcies a la gran feina que van fer els jugadors d'escacs de la UV: Javier Nieves va guanyar l'or, Mireya Represa es va fer amb la plata, i Iñigo López amb el bronze.

La Universitat de València també va quedar 1a en la classificació per universitats en el CAEU de taekwondo, que es va celebrar el 4 de març en el Pavelló de la Malva-Rosa (València). El triomf de la UV obeeix als 10 ors, 4 plates i 2 bronzes que van aconseguir els membres de l'equip de taekwondo. Els ors van ser per a Pablo Navarro (-80KG), Aris Gabaldón (-49KG), Paula Temina (- 53KG), Vanessa Shestopalka (-67KG), Nucheima Mota Hadj (+73kG), Damián Asins (-74KG), Arturo García (-68kg), Joaquín Fenollar (+87kg), Mar Machi (-62kg) i María Vidal (tècnica). Les 4 plates les van guanyar Neus Domènech (-73kg), Jorge Díaz (-74kg), Vicente Domínguez (-87kg) i Silvia Soriano (-57kg). I les medalles de bronze van ser per a Ulises González (-74kg) i Víctor Carbo (-58kg).

Finalment, la UV va ser 3a en la classificació general d’Universitats del CAEU de trail que es va celebrar el 5 de març a Olocau. L'eixida es va donar a les 09:00 hores (amb temps màxim establit de 2 hores i 20 minuts per a acabar la carrera), des de la Casa de la Senyoria d'Olocau i 14 quilòmetres després van arribar a la Plaça de l'Ajuntament de Gàtova. Tots els i les esportistes de la UV van entrar en el temps oficial. En la categoria femenina van participar Jessica Julia, que va travessar la meta en 8a posició, i Ana González, que va quedar en la 17é lloc. En el quadre masculí van representar a la UV 8 atletes: Francisco Piñero, que va fregar el podi en finalitzar la carrera en 4a posició; David Collado, que va ser 6é; Antonio Torralbo (10a posició), Pablo Serrano (24a), David Giner (26a), Mariano Pastor (32a), Diego Ramírez (33a) i Jordi Muñoz (37a).

Les pròximes cites del CAEU individual seran en els esports de natació (9 març), vela, (9 març), escalada (11 març), karate (11 març), bàdminton (14 març) i Ultimate Fresbee (15 de març).

Galeria d'imatges