Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Setmana de CAEU de natació, pilota valenciana i tenis de taula

  • 11 de març de 2019
Image de la noticia

Setmana marcada per una nova jornada del CAEU. Les seleccions de natació, de pilota valenciana i de tenis de taula de la Universitat de València s'enfrontaran als seus respectius campionats autonòmics.

Les seleccions de natació, pilota valenciana i tenis de taula de la Universitat de València disputen aquesta setmana el seu Campionat Autonòmic d'Esport Universitari (CAEU). Les tres competicions tindran lloc dimecres que ve, dia 13 de març.

Quant al CAEU de tenis de taula, la competició tindrà lloc a la Universitat Catòlica de València (UCV) i la UV hi acudirà amb sis esportistes, tres en categoria femenina i tres en masculina. Chema Grau, seleccionador de l'equip, es mostra optimista davant les possibilitats de l'equip d'obtenir medalles, tant en la seua representació femenina, com en la masculina. Al seu torn, més enllà dels resultats, Grau subratlla que un dels seus principals objectius és que els esportistes “s'ho passen molt bé, això és el més important”, a més d'adquirir l'experiència de jugar contra altres jugadors. 

En l'autonòmic de pilota valenciana, amb Francisco Barceló com a seleccionador de la UV, la jornada es disputarà a la Universitat Catòlica de València Sant Vicent Màrtir, a la Ciutat Esportiva de l'Eliana. La competició es desenvoluparà en les modalitats de raspall, escala i corda i frontó a mà, en una lliga tots contra tots. Francisco Barceló, seleccionador de l’equip, declara: “La previsió és bona, passar una jornada de convivència amb altres persones que juguen a pilota, i intentar fer el millor possible el nostre paper de representar a la UV”.

I en el CAEU de natació, equip de la UV liderat per Paola Pastor, la competició es farà a les instal·lacions de la Universitat CEU Cardenal Herrera (CEU-UCH).

Totes les competicions i resultats es podran seguir en les xarxes socials del SEF.