Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

La Universitat es proclama subcampiona d’Espanya d’handbol femení

  • 29 d’abril de 2016
Image de la noticia

La selecció d'handbol femení de la Universitat de València s'ha proclamat subcampiona del Campionat d'Espanya Universitari, celebrat a Lleó entre el 26 i el 29 d'abril.

El combinat dirigit per Sagrario Santana i Juan Ángel Perdigó va obrir el Campionat el 26 d'abril amb victòria davant la Universitat Politècnica de València, a qui va superar per 19-28. El segon partit de la fase de grups enfrontava l'equip valencià a la Universitat d'Alcalá. Després d'un bon partit, tant ofensiu com defensiu, la Universitat de València va tancar el marcador amb un 43-20.

El passe a la final depenia del tercer partit de la lligueta contra l'equip amfitrió, la Universitat de Lleó. Les de Santana, coneixedores que estaven en joc les medalles, van anar a totes i van acabar empatant un partit que durant tot el matx va ser molt igualat, com va reflectir el marcador 25-25, que deixava la Universitat de Lleó segona de grup i classificava les valencianes a la final nacional.

Al llarg del matí d'avui, l'equip de la Universitat de València ha competit al màxim, però no ha pogut superar en la final la Universitat de Màlaga (15-26). Per tant, s’ha emportat la medalla de plata del Campionat.

Com en anteriors cites esportives universitàries, el Servei d’Educació Física i Esports ha ofert cobertura en directe i seguiment de la selecció d'handbol mitjançant la seua pàgina web (www.uv.es/sef) i les xarxes socials oficials (Twitter: @sefuv i www.facebook.com/sefuv), a través de les quals tots els seguidors han tingut informació a l’instant dels resultats dels partits, de les dels esportistes i de les declaracions dels protagonistes. Entre les publicacions de Facebook i Twitter s’han assolit més de 4.000 impressions.