Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

La Universitat obri la matrícula per als cursos de voluntariat esportiu

  • Servei d'Esports
  • 21 de setembre de 2017
Una voluntària, durant el curs.
Una voluntària, durant el curs.

La Universitat de València obri aquest divendres, dia 22, l’automatrícula de cursos de formació de voluntariat esportiu del Servei d’Educació Física i Esports (SEFUV) del primer quadrimestre a través de la seua pàgina web. El SEFUV reprén així la formació de voluntaris esportius que ofereix des de fa diversos anys a l’estudiantat de la Universitat de València.

A través del voluntariat, l’alumnat universitari podrà involucrar-se en els diferents esdeveniments esportius de la ciutat de València i en les competicions que organitza la Universitat. 

La formació inclou sessions explicatives teòriques sobre les diferents àrees, on es treballaran coneixements sobre la importància de la labor del voluntari en la societat i com desenvolupar-la i, posteriorment, es participarà en un esdeveniment des de diferents llocs, d’acord amb les necessitats de la competició. 

Els esdeveniments tenen diferents índoles, des dels més populars i de caràcter social i benèfic, fins als grans de caràcter internacional, com a carreres populars, marxes cicloturistes, volta a peu o exposicions, per exemple. A més, amb l’oferta de formació en voluntariat esportiu, l’estudiantat de graus podrà obtindre crèdits ECTS per participació.

La matrícula de cursos estarà oberta tant per a la comunitat universitària com per al públic en general fins a cobrir les places, a través de la pàgina web www.uv.es/sef en l’apartat d’Automatrícula.