Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

La UV juga el CEU de futbol sala, voleibol, escacs, vela i tenis

  • 9 d’abril de 2019
Image de la noticia

Semana de CEUs de futbol sala, voleibol, escacs, vela i tenis.

Els esportistes de la Universitat de València afronten una nova setmana de campionats nacionals. Aquests dies, la UV competeix en el CEU de futbol sala, voleibol, escacs i vela.

Futbol sala

El campionat de futbol sala, organitzat per la Universitat d’Alacant, es juga del 8 al 12 d’abril i els partits es disputen al Pavelló Poliesportiu Cobert de Sant Vicent del Raspeig.

La selecció masculina de la UV, amb Javi Arnau com a seleccionador de l’equip, va pujar al capdamunt del podi en el passat CADU, mentre que la selecció femenina, amb Ángel Zurilla al capdavant, hi va quedar subcampiona, però va obtenir el pas al CEU per guanyar l’or la universitat amfitriona del campionat (Universitat d’Alacant).

Voleibol

El CEU de voleibol, organitzat per la UPV, també es juga els dies 8 al 12 d’abril al Pavelló Poliesportiu de la Universitat Politècnica de València. La UV acudeix amb els seus equips femení i masculí, després de proclamar-se campions en el CADU. Juanjo Susín i Juanfran Álvarez estaran al càrrec d’ambdues seleccions.

Escacs

El nacional d’escacs, organitzat per la Universitat d’Alacant, arranca la seua primera jornada de competició aquest dimarts 9 d’abril fins al dijous 11 d’abril, en què es disputaran les eliminatòries finals. La UV hi acudirà amb la representació de sis esportistes, cinc xics i una xica, amb Ramón García com a seleccionador de l’equip. La competició té lloc a les aules A3/0013 i A3/0014 de l’Aulari III de la Universitat d’Alacant, Campus de Sant Vicent.

Vela i tenis

La Universitat  de València també estarà representada en el CEU de Vela, campionat organitzat per la UPV i que té lloc al Reial Club Nàutic de València. En quant al CEU de tenis, la competició tindrà lloc a la Universitat d'Alacant del 8 a l'11 d'abril. 

Web dels CEUS CV 2019

Tota la informació de (seus, calendari, esports...) es pot consultar a la web oficial del Campionat: www.ceuscv2019.com, lloc en què s’informarà de tots els resultats durant el transcurs de cadascuna de les competicions.