Logo de la Universitat de València Logo Servei d'Informació i Dinamització Logo del portal

Et matricularàs a la Universitat? Sessió informativa en línia, el 21 de juny

  • Servei d'Informació i Dinamització - Blasco Ibáñez
  • 6 de juny de 2022
Imatge sessió informativa Et matricularàs a la Universitat?

La sessió informativa Et matricularàs a la Universitat?, que organitza cada any el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) per informar el futur estudiantat universitari i les seues famílies sobre l’accés i l’admissió a la Universitat, tindrà lloc el dimarts 21 de juny, a les 12 h, en línia.

En la sessió Et matricularàs a la Universitat es repassaran qüestions clau sobre l’accés i la preinscripció, les llistes d’espera, la matrícula, les taxes i les exempcions i els serveis i recursos d’interès per a l’experiència universitària. A més a més, el públic assistent podrà preguntar els seus dubtes mitjançant un xat en línia. L’accés és lliure i sense inscripció, des de la pàgina Conèixer la Universitat.

Et matricularàs a la Universitat? forma part del programa Conèixer que també inclou la Jornada d’Informació per a professionals de l’orientació, les Visites a la Universitat i la pàgina temàtica Conèixer la Universitat amb tot el contingut generat pel programa. És una iniciativa del Vicerectorat d’Estudis que coordina el Servei d'Informació i Dinamització (Sedi) i que compta amb la participació de tots els centres de la Universitat de València.