Logo de la Universitat de València Logo Servei de Llengües i Política Lingüística Logo del portal

Novetats

 

El Servei de Llengües i Política Lingüística organitza exàmens de certificació oficial de valencià (CIEACOVA) dels nivells A2, B1, B2, C1 i C2, en col·laboració amb altres universitats valencianes.
Feu clic per desplegar la informació

Qui s’hi pot matricular

S'hi poden matricular únicament els membres de la comunitat universitària en actiu o les persones inscrites en un curs de valencià del Centre d’Idiomes en el moment de formalitzar la matrícula. Posseir una adreça electrònica amb domini @alumni.uv.es o formar part del col·lectiu Alumni NO dona dret a inscriure-s'hi a les persones que no complisquen els requisits esmentats adés.

La Universitat de València no participa directament en la convocatòria de maig/juny de 2022. Més informació ací.

Preu

La matrícula té un preu que es revisa anualment i que dona dret a la participació en una única convocatòria. El PDI, PIF i PAS de la Universitat de València pot demanar l'ajuda a proves d'acreditació.

En els casos previstos per la legislació vigent és possible obtenir una reducció o exempció de pagament de les taxes pel procediment que s'explicarà en cada convocatòria.

Validesa

Els certificats de la CIEACOVA són equivalents als de la Generalitat Valenciana (Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià) i de les escoles oficials d'idiomes i a altres certificacions oficials de la Generalitat de Catalunya, el Govern de les Illes Balears, el Govern d’Andorra, l’Institut Ramon Llull, la Universitat de les Illes Balears i les universitats catalanes.

Consulteu les certificacions de valencià que reconeix la Universitat de València.

Convocatòria, matrícula i admissió

La Universitat de València convoca proves de valencià dels nivells A2 (Bàsic), B1 (Elemental), B2 (Intermedi), C1 (Suficiència) i C2 (Superior) en el marc de la convocatòria de la CIEACOVA de gener. Les places són limitades.

La Universitat de València no participa directament en la convocatòria de maig/juny de 2022. Més informació ací.

Calendari

La Universitat de València no participa directament en la convocatòria de maig/juny de 2022. Més informació ací.

Estructura i continguts

Entreu al web de la CIEACOVA o feu clic en el nivell si voleu més informació sobre les proves, consultar l'estructura i els continguts, els models de prova i els criteris de correcció:

Consulteu ací les novetats en el programa, estructura i criteris de correcció de les proves que inclou la convocatòria de gener respecte de convocatòries anteriors.

Obtenció dels certificats

La Universitat de València expedeix els certificats digitals de la CIEACOVA amb codi de verificació segur i validesa plena. Per a obtenir-lo cal seguir el procediment següent:

  1. Cliqueu ací i identifiqueu-vos amb l’usuari de la Universitat per a accedir al formulari de sol·licitud.
    • Si no teniu usuari de la UV, us haureu d'identificar amb certificat digital.
  2. Empleneu el formulari i en la pestanya "Selecció de certificat" trieu CCID (Certificats de coneixement d’idiomes).
  3. En el camp "Certificat", trieu el certificat que voleu sol·licitar.
  4. IMPORTANT: en la pestanya "Acabar", accepteu les notificacions telemàtiques. Altrament no es generarà el certificat de manera automàtica.
  5. Feu clic sobre el botó "Finalitzar i anar al meu lloc personal".
  6. Aneu a "Historial d’expedients".
  7. En la sol·licitud corresponent al certificat, cliqueu en la icona del sobre amb una fletxa verda que apareix en la columna "Resol".

Més informació

Entreu al web de la CIEACOVA o de Florida Universitària per a més informació sobre la convocatòria.