Logo de la Universitat de València Logo Servei de Llengües i Política Lingüística Logo del portal

AVÍS

  • S'han publicat les instruccions d'obtenció dels certificats.

El Servei de Llengües i Política Lingüística realitza exàmens de certificació oficial de valencià (CIEACOVA) dels nivells A2, B1, B2, C1 i C2, en col·laboració amb altres universitats valencianes.

Qui s’hi pot matricular?

S'hi poden matricular únicament els membres de la comunitat universitària en actiu. Posseir una adreça electrònica amb domini @alumni.uv.es o formar part del col·lectiu Alumni no dona dret a inscriure-s'hi a les persones que no són personal o estudiant en actiu de la Universitat de València.

Cada convocatòria concreta el requisit d'haver fet 18 anys abans d'una data determinada. Consulteu-les per a conèixer la data exacta.

Quant costa?

La matrícula té un preu que es revisa anualment i que dona dret a la participació en una única convocatòria (28€ en la de 2021). El PDI, PIF i PAS de la Universitat de València pot demanar l'ajuda a proves d'acreditació

En els casos previstos per la legislació vigent és possible obtenir una reducció o exempció de pagament de les taxes pel procediment que s'explicarà en cada convocatòria.

Quina validesa tenen?

Els certificats de la CIEACOVA són equivalents als de la Generalitat Valenciana (Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià) i de les escoles oficials d'idiomes i a altres certificacions oficials de la Generalitat de Catalunya, el Govern de les Illes Balears, el Govern d’Andorra, l’Institut Ramon Llull, la Universitat de les Illes Balears i les universitats catalanes.

Consulteu les certificacions de valencià que reconeix la Universitat de València.

Convocatòries i matrícula

La Universitat de València participa en la convocatòria de gener de la CIEACOVA. Consulteu més avall la informació de convocatòries concretes.

Obtenció dels certificats

La Universitat de València expedeix els certificats digitals de la CIEACOVA amb codi de verificació segur i validesa plena. Per a obtenir-los, cal seguir aquest procediment:

  1. Cliqueu ací i identifiqueu-vos amb l’usuari de la Universitat per a accedir al formulari de sol·licitud.
  2. Empleneu el formulari i en la pestanya "Selecció de certificat" trieu CCID (Certificats de coneixement d’idiomes).
  3. IMPORTANT: en la pestanya "Acabar", accepteu les notificacions telemàtiques. Altrament no es generarà el certificat de manera automàtica.
  4. Feu clic sobre el botó "Finalitzar i anar al meu lloc personal".
  5. Aneu a "Historial d’expedients".
  6. En la sol·licitud corresponent al certificat, cliqueu en la icona del sobre amb una fletxa verda que apareix en la columna "Resol".

Més informació

Entreu al web de la CIEACOVA o feu clic en el nivell si voleu més informació sobre les proves, consultar l'estructura i els continguts, els models de prova i els criteris de correcció:

Convocatòria de gener 2021


  • Accediu als resultats globals.
  • Per a informar-vos sobre els terminis i procediments consulteu-ne la convocatòria.

Convocatòria de maig/juny de 2021


Com en anys anteriors, la Universitat de València no participa directament en la convocatòria de maig/juny de la CIEACOVA. No obstant això, el centre adscrit de Florida Universitària sí que hi participa i, després d'un període inicial d'inscripció reservat per a la seua comunitat universitària i grup empresarial, permetrà de matricular-s'hi preferentment al personal i estudiants en actiu de la Universitat de València, sempre que en resten places. Aquesta preferència inclou exclusivament el personal i estudiants de la UV en actiu durant el període de matrícula. Informeu-vos-en ací

Altres universitats de la CIEACOVA sí que hi participen. Podeu informar-vos sobre les condicions d'inscripció enviant-los formularis de contacte de www.cieacova.com o a través dels seus respectius serveis de llengües, els quals estan enllaçats en els logos de la pàgina de presentació de www.cieacova.com.