Logo de la Universitat de València Logo Servei de Prevenció i Medi Ambient Logo del portal

Simulacre d'emergència a La Nau

  • 8 de gener de 2020

El proppassat 11 de desembre, l'emblemàtic Centre Cultural La Nau va realitzar el seu primer simulacre d'emergència. L'exercici va tenir com a finalitat provar els procediments d'afrontament d'emergències, en aquest cas per incendi.

Després de la detecció automàtica del fum, es van mobilitzar els equips d'emergència dirigits pel cap d'emergència, el vicerector Antonio Ariño, sota l'atenta mirada d'un equip d'observadors integrat per tres bombers del Departament de Bombers, Prevenció, Intervenció en Emergències i Protecció Civil de l’Ajuntament de València i una desena de tècnics i tècniques del Servei de Prevenció i Medi Ambient i del Servei Tècnic i de Manteniment. Així, entre altres accions, es va evacuar completament l'edifici al punt de trobada exterior, situat a la plaça del Patriarca, es va telefonar al 112, es va rebre als bombers, etc.

El simulacre forma part del procés d'implantació del recent Pla d'autoprotecció del centre, procés que ha inclòs també la formació i designació prèvia d'equips d'emergència i la instal·lació plans d'evacuació en l'edifici, en tres idiomes.

Imatges: