Logo UVFacultad de Ciencias Sociales Logo del portal

La Facultat de Ciències Socials, el Col·Legi de Treball Social i el Departament de Treball Social i Serveis Socials celebren el Dia Mundial del Treball Social

  • 26 marzo de 2019
Image de la noticia

Sota el lema, "Promovent les relacions humanes", el dilluns dia 25 de març la Facultat de Ciències Socials, el Departament de Treball Social i Serveis Socials i el Col·legi de Treball social de València han celebraren el dia mundial del treball social.

Com en els darrers anys, la celebració ha tingut lloc al matí, a la Facultat de Ciències Socials, i per la vesprada en la seu del Col·legi Oficial de Treball Social. En el primer cas, s'ha celebrat un col·loqui d'estudiantat, professorat i professionals sobre el contingut de la Llei de Serveis Socials Inclusius de la Comunitat Valenciana, amb la participació d'Helena Ferrando, secretària autonòmica de Serveis Socials i Dependència. La mateixa llei ha estat objecte de reflexió en l'acte de la vesprada, amb especial protagonisma d'Elena Puig, presidenta del col·legi, i de Victoria Belis, que ha explicat com es desenvolupà la participació de les i els professionals en la redacció i discussió de la llei. En els actes, han intervingut el degà de la Facultat de Ciències Socials i el director del Departament de Treball Social i Serveis Socials.