• Consulta l'oferta de graus
  • 15221: Que els estudiants hagen demostrat posseir i comprendre coneixements en una àrea d'estudi que parteix de la base de l'educació secundària general, i se sol trobar a un nivell que, si bé descansa en llibres de text avançats, inclou també alguns aspectes que impliquen coneixements procedents de l'avantguarda del seu camp d'estudi.
  • 15222: Que els estudiants sàpien aplicar els seus coneixements al seu treball o vocació d'una forma professional i posseïsquen les competències que solen demostrar-se per mitjà de l'elaboració i defensa d'arguments i la resolució de problemes dins de la seua àrea d'estudi.
  • 15223: Que els estudiants tinguen la capacitat d'arreplegar i interpretar dades rellevants (normalment dins de la seua àrea d'estudi) per emetre judicis que incloguen una reflexió sobre temes rellevants d'índole social, científica o ètica.
  • 15224: Que els estudiants puguen transmetre informació, idees, problemes i solucions a un públic tant especialitzat com no especialitzat.
  • 15225: Que els estudiants hagen desenvolupat aquelles habilitats d'aprenentatge necessàries per a emprendre estudis posteriors amb un alt grau d'autonomia.
  • 16435: Posseir i comprendre els coneixements de l'àrea en l'àmbit de les Ciències Gastronòmiques.
  • 16436: Planificar, ordenar i canalitzar activitats de manera que s'eviten en tant que sigui possible els imprevists, es prevegen i minimitzen els eventuals problemes i s'anticipen solucions.
  • 16437: Adquirir la formació bàsica per a formular hipòtesi, arreplegar i interpretar la informació per a la resolució de problemes seguint el mètode científic i comprenent la importància i les limitacions del pensament científic. ? ? ?
  • 16438: Aprendre el suficient maneig de l'instrumental científic directament relacionat amb la seua tasca professional.
  • 16439: Ser capaç d'iniciar-se en nous camps de la gastronomia en general, a través de l'estudi independent.
  • 16440: Ser capaç de treballar en equip i d'organitzar i planificar activitats, tenint en compte, sempre, una perspectiva de gènere. ? ? ?
  • 16441: Resoldre tasques o realitzar treballs en el temps assignat per a això mantenint la qualitat del resultat. ? ? ?
  • 16442: Ser capaç de construir un text escrit comprensible i organitzat. ? ? ?
  • 16443: Ser capaç de distribuir el temps adequadament per al desenvolupament de tasques individuals o de grup.
  • 16444: Elaborar i manejar els escrits, informes i procediments d'actuació més idonis per als problemes suscitats i utilitzant un llenguatge no sexista. ? ? ?
  • 17780: Saber aplicar aqueixos coneixements al món professional, contribuint al desenvolupament dels Drets Humans, dels principis democràtics, dels principis d'igualtat entre dones i homes, de solidaritat, de protecció del medi ambient i de foment de la cultura de la pau amb perspectiva de gènere. ? ? ?
  • 17781: Ser capaç de realitzar les aproximacions requerides amb l'objecte de reduir un problema fins a un nivell manejable. ? ? ?
  • 17831: Distingir varietats, especejament, corts, conservació i aplicacions culinàries d'aliments animals. ? ? ?
  • 3173: Comprendre d'una manera general el funcionament cel·lular.
  • 17832: Ser capaç de comprendre els nivells d'organització del cos de les plantes. ? ? ?
  • 17833: Conèixer el funcionament d'aparells i tècniques elementals relacionades amb la biologia de les matèries primeres alimentàries. ? ? ?
  • 17834: Saber transmetre la informació entre la gerència i els professionals responsables de l'àrea jurídica. ? ? ?
  • 17835: Interpretar la normativa que afecta a la indústria agroalimentaria i de la restauració. ? ? ?
  • 17836: Conèixer els fonaments de la Física en els seus aspectes teòrics i experimentals i la influència de factors físics sobre components dels aliments. ? ? ?
  • 17837: Conèixer les bases psicològiques i els factors biopsicosociales que incideixen sobre el comportament dels consumidors en la presa de decisions respecte al consum d'aliments. ? ? ?