La Universitat signa un conveni amb Cuatrecases perquè els estudiants del Màster d’Accés a l’Advocacia facen Pràctiques Externes

El rector Esteban Morcillo i Emilio Martínez Poyatos, representant del despatx d’advocats.

La Universitat de València i el despatx d’advocats Cuatrecases Golçalves Pereira han signat un conveni de col•laboració perquè estudiants del Màster Universitari d’Accés a l’Advocacia que imparteix la Universitat de València realitzen les Pràctiques Externes en la firma. L’acord ha sigut signat aquest dilluns pel rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, i per Emilio Martínez Poyatos, representant del despatx d’advocats.

El programa de Pràctiques Externes té una càrrega lectiva màxima de trenta crèdits ECTS. Les Pràctiques Externes es desenvoluparan, amb caràcter general, en règim de dedicació a temps complet, en els mesos que estiguen previstos en el programa del Màster.
 
El lloc i el temps de realització de les pràctiques i les modalitats de les mateixes es fixaran en els corresponents acords de pràctiques. També s’inclourà, entre altres aspectes, la identificació d’estudiants i de tutors, el projecte formatiu, l’horari i qualsevol un altre extrem que es jutge convenient.
 
La Universitat efectuarà una selecció prèvia d’alumnes que poden accedir a aquestes pràctiques valorant el perfil sol•licitat pel Despatx i el nombre de places oferides. Aquesta relació prèvia de seleccionats serà remesa per a la seua posterior valoració i selecció final. Les places poden quedar desertes si els alumnes prèviament seleccionats no superen el procés final de selecció del Despatx.
 
Durant la signatura del conveni, els assistents han mostrat la seua satisfacció per la signatura d’aquest conveni que millorarà la formació dels estudiants. Així, el rector de la Universitsat de València, Esteban Morcillo, ha destacat que “la Universitat de València té una Facultat de Dret que pot presumir del prestigi dels professionals que ha format, i Cuatrecases és una signatura de gran reputació. Unir ambdues entitats és una bona notícia per a tots, especialment per als estudiants de la nostra Universitat, que ampliaran els seus coneixements teòrics amb casos pràctics en aquest despatx”. 
 
Durant la realització de les pràctiques, els estudiants estaran tutelats per un professor de la Universitat i per un professional que preste serveis al despatx on es realitzen les mateixes. A més, obtindran un informe per part del despatx on s’arreplegue que ha realitzat les pràctiques, amb esment exprés de l’activitat desenvolupada, la seua durada i si escau, el seu rendiment. Els estudiants tindran dret a percebre l’aportació econòmica, si escau, del despatx en concepte de borsa o ajuda a l’estudi.
 
El conveni estarà en vigor durant un any a partir del dia de la seua signatura i s’entendrà tàcitament prorrogat per ambdues parts per períodes anuals.
 
La signatura ha comptat amb la presència de María José Añón, secretària general de la Universitat de València; María Elena Olmos, degana de la Facultat de Dret; Francisco J. Palao, vicedegà de la Facultat de Dret; Rafael Verdera, catedràtic de Dret Civil; i Francisco Vicent, professor emèrit de Dret Mercantil.
 

Data d'actualització: 24 de de novembre de 2014 14:18.

Llista de notícies