• Recerca UV
Convocatòria de la GVA de subvencions per a la captació de projectes europeus

S'ha publicat la Convocatòria 2020 de Captació de projectes europeus i internacionals de la Generalitat Valenciana

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana ha publicat, amb data 6 d'agost de 2019 (DOGV Num. 8607, Annex XIII), la convocatòria corresponent a 2020 de subvencions per a la captació de projectes europeus o altres programes de caràcter internacional, amb l'objectiu de contribuir a finançar les despeses prèvies a la presentació de la sol·licitud de participació en convocatòries del Programa Marc de Recerca i Innovació de la Unió Europea (Horitzó 2020), així com altres programes d'àmbit internacional que financen activitats d'R+D+I.

El personal investigador de la Universitat de València interessat a sol·licitar aquestes subvencions, pot contactar amb aquesta Secció d'R+D+I Internacional del Servei d'Investigació i Innovació mitjançant la nostra adreça electrònica operuv@uv.es, telèfon 96-3983621. Atès que en el procediment de sol·licitud es necessita la signatura del Vicerector d'Investigació, remetem a la comunicació de 5 de setembre de 2019, del Servei d'Investigació i Innovació, pel que fa a les instruccions per a la presentació de sol·licituds davant el servei esmentat. La data límit de presentació davant aquesta Secció és el dia 1 d'octubre de 2019.

Els requisits de la convocatòria, criteris de selecció i resta d'informació es troben a les adreces web següents:

 

mciu_proa

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies