University of Valencia logo Logo University of  Valencia Logo del portal

Logotip del programa de Formació de Representants

Gestió de conflictes, Micromasclismes en l’àmbit de la representació, Tècniques de comunicació, Abast de la governança de l’estudiantat a la Universitat, Polítiques de diversitat a la Universitat i Coneix els drets i deures de l’estudiantat i fes-te sentir. Són les sis propostes que inclou la present edició de la Formació de Representants que organitza el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) i que va dirigida als estudiants i estudiantes amb responsabilitats de representació a la Universitat de València. 

Amb aquesta formació, que enguany es farà en línia, es persegueix donar suport a l’acció de participació de l’estudiantat en els òrgans de representació. A més, cursar aquesta formació és una de les vies possibles per complir amb els requisits per obtenir el reconeixement de crèdits de participació per representació. 

La inscripció està oberta des del 15 de febrer de 2021, a les 10 h, mitjançant el formulari disponible en el web del Sedi, i romandrà oberta fins al 29 de març de 2021. És una activitat gratuïta i amb les places limitades.