University of Valencia logo Logo University of  Valencia Logo del portal

Curs Lean Startup

Últims dies de la convocatòria del curs Lean Startup, una acció formativa de nivell inicial del Campus UVemprén-Santander Universidades que tindrà lloc el dia 21 de juny. Aquesta convocatòria està oberta a tot l'estudiantat de grau, màster o doctorat de la Universitat de València, que podrà accedir a una de les 40 beques que atorga Banco Santander per a cobrir les despeses de matrícula.

L'objectiu principal d'aquest curs és conéixer els fonaments del mètode Lean Startup perquè l'alumnat puga aprendre a convertir les idees en productes i tècniques per a experimentar amb el client, adquirir tècniques de mesurament i validació de la resposta dels clients i identificar les activitats que generen valor per a continuar pivotant o preservant. La metodologia combina l'enfocament teòric amb activitats pràctiques i requerirà la participació activa de l'alumnat.

El curs, que tindrà lloc el dia 21 de juny de 15.30 a 19.30 hores, serà impartit per Lola Garzón, professora del Departament de Direcció d'Empreses de la Facultat d'Economia i responsable acadèmica d’UVemprén. El contingut estarà dividit en quatre parts per a explicar els fonaments i les diferents eines per a aconseguir una validació completa de les idees de negoci segons la filosofia Lean Startup: introducció al mètode científic i la seua relació amb la metodologia Lean Startup, fase de creació, fase de mesurament i fase d'aprenentatge.

Les persones interessades tenen de termini fins al 14 de juny per a emplenar la seua sol·licitud. A més, Banco Santander ha convocat 40 beques per a cobrir les despeses de matrícula. Tota la informació sobre el curs i sobre com sol·licitar les beques es pot trobar en aquest enllaç.